Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
BABY nemam cas citat co tu bolo popisane predtym...moja otazka rodicak chodi na ucet ci mi pride papierik nejaky ci ako ? cislo uctu odo mna nikto nepytal a druha otazka, kedy chodi ?
@olexa ak si bola si ho vybavovat na socialke tak ti dala vypisat taku ziadost a tam si mala moznosti bud posielat na ucet- vtom pripade si usela prefotit karticku od banky s cislom uctu
a druha moznost posielat sekom na adresu ak si dala tu moznost tak ti pride az okolo 18-20teho ako chodia ine prispevky
ci materska alebo RP poberam uz 2.rok a vzdy chodia okolo 16.v mesiaci do CSOB, niekedy nabehnu uz 15., vynimocne, ak vychadza 15.na nedelu, dosli uz v piatok 13. Vyplatny termin davok je k 15. v mesiaci, ale to je len orientacne, aspon mne tak bolo povedane...
@mirkamurko aj ja mám vub a nenabehlo, nechápem 😒 v národnej banke to majú riadne dopletenéé
TB - nabehnutý v piatok
ja mám otp banku a tiež ešte nemám nabehnutý rodičák, hádam zajtra už bude. Idem ešte teraz pre istotu mrknúť či nabehol
pozrela som na účte a ešte nenabehol 😢 😖 , pravdepodobne asi až zajtra nabehne
Ja som zvedava či nam v okoli Detvy nabehne dneska rodičak uz posledny ... 🙄 ☹
otb šala nič zatial ☹
prosim vas pride mi rodičak ked mali mal 14.9 3roky??
@luckabk jasné že príde, za september 2013 máš nárok.
@lalinko2010 jej dakujem lebo som sa bala tak nech uz pride 😝
@siska111287 na urad prace 🙂
Tb bratislava stale nic.. 😠
nabehol už niekomu rodičak dnes 😒
ZM Primabanka stale nic 🙄 😠 😒 ☹
Ani slovenska este materska nenabehla
už mám konečne 😀
to co robja tento mesiacc este stale niiiiiiiiiiiiiiiiiic Okres galanta ma uz niekto rodicak ???? to ako ked dneska neposlu to je rekord este mi nikdy nedosli 16 eho vzdi 14- max 15
Mne uz materska vcera nabehla.

@ani473 To je sila, že dnes robia uzávierku, tú mali robiť v piatok a dnes sme mali mať všetky prašule na účte... Zrovna keď ich najviac potrebujem, to naťahujú, kurnikšopa...