Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
BABY nemam cas citat co tu bolo popisane predtym...moja otazka rodicak chodi na ucet ci mi pride papierik nejaky ci ako ? cislo uctu odo mna nikto nepytal a druha otazka, kedy chodi ?
@olexa ak si bola si ho vybavovat na socialke tak ti dala vypisat taku ziadost a tam si mala moznosti bud posielat na ucet- vtom pripade si usela prefotit karticku od banky s cislom uctu
a druha moznost posielat sekom na adresu ak si dala tu moznost tak ti pride az okolo 18-20teho ako chodia ine prispevky
ci materska alebo RP poberam uz 2.rok a vzdy chodia okolo 16.v mesiaci do CSOB, niekedy nabehnu uz 15., vynimocne, ak vychadza 15.na nedelu, dosli uz v piatok 13. Vyplatny termin davok je k 15. v mesiaci, ale to je len orientacne, aspon mne tak bolo povedane...
@mirkamurko aj ja mám vub a nenabehlo, nechápem 😒 v národnej banke to majú riadne dopletenéé
ja mám otp banku a tiež ešte nemám nabehnutý rodičák, hádam zajtra už bude. Idem ešte teraz pre istotu mrknúť či nabehol
to co robja tento mesiacc este stale niiiiiiiiiiiiiiiiiic Okres galanta ma uz niekto rodicak ???? to ako ked dneska neposlu to je rekord este mi nikdy nedosli 16 eho vzdi 14- max 15

@ani473 To je sila, že dnes robia uzávierku, tú mali robiť v piatok a dnes sme mali mať všetky prašule na účte... Zrovna keď ich najviac potrebujem, to naťahujú, kurnikšopa...