Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@anchelita ves toto 😂😂😂😂
@martuska229 urcite ano
@martuska229 ano
Aj mne vcera dosiel doplatok z cr na ucet tam chodi kolo 8 az 10.ale chystame sa az v pondelok do cr pre 3rodicaky.odlozene pre deti na darceky ale co to je 250eur pre 3 deti.
@emilia25 to fakt? 250 eur nie je dost na darceky pre tri deti??? Uf......
@obsadenemeno ten najvecsi darcek uz mam kupeny konecne ale ked clovek uz chce kupit kvalitnejsie auticka na dialkove ci pistole a vsetko krat 3.tak je raz dva po peniazoch ale ako sa ja poznam este aj to prekrocim.
@obsadenemeno no veru 250€ nieje nic ja mam 3 deti a kupujem darceky uz od septembra aby som toho nemala moc decembri mozno niekomu je to smiesne ,ze tak kupujem ale lebsie ako kupovat decembri vsetko .🙂
@martuska229 ahoj ano pride ti moja dcera mala 3r 6.4.2016 a maji sme mali este peniazky :0) takze urcite dostanes
@hors no ja neviem, ja tie sviatky nemam o tom, ze treba kupovat hory drahych darcekov.....je to o rodine, stretnut sa a stravit spolu cas. Darceky nemusia byt co najdrahsie aby sa decka potom mohli v skole chvalit, ze ja mam iPad Air a ty len iPad.......
No ale pocitam, ze kazdy sme iny a aj hodnoty mame ine....ja osobne dam radsej peniaze za zazitky ako za veci.
No ako??? 🙂
Nove mesto nad vahom mal niekto?
@obsadenemeno ano kazdy sme iny kazdy ma iny rozpocet a kazde dieta chce nieco ine .
.Ja som napisala ako tu je unas .Sto ludi sto nazorov
Niektory rodicia napr.kupuju oblecenie.ja osobne by som nemohla lebo mne to nepride ako darcek ale je to zakladna potreba ktoru ako rodicia musime zabezpecit ked to treba.
Mne uz prislo Zvolen 😀
Podla mna ti ktori mali minuly mesiac 14teho budu mat dnes a ti ktori mali 15 teho ako napr.ja (Bratislava) budu mat v pondelok spolu s KE
Baby okr. Kn dneska alebo pondelok?
Mne nabehlo kocikove
Neviete ci bude dnes aj z Ds? Dakujem
@miskanikolas presne aj ja to hovorim na fb je tiez stranka takato a tam niaka pani dala taky zoznam ze prvy den mesta druhy den mesta ako bratislava tam je medzi prvymi dnami ale ja mam asi pol roka vzdy az na druhy den neviem podla coho to je lebo podla priezviska urcite nie lebo ja som na zaciatku a dostavam vtej druhej polke😒😠
@petra2504 to ano Bratislava dostavala dlho v prvy den a v poslednej dobe druhy a ak to vychadza na piatok a pondelok ako teraz BA dostane v pondelok. To som si vsimla aj ja. No mozno nas prekvapia dnes ale pochybujem 😓

Ahojte mamune chcem sa vas opytat ☺ moj maly mal 3r 23novembra,mam ešte čakať rodičovsky tento mesiac?či už nie?diki 😉