Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@miskanikolas mozem sa spytat vam inokedy nabieha na ten druhy den ako sme pisali ci prvy den?
@petra2504 no minuly mesiac mi prislo druhy den to bolo 15 teho v utorok a predtym tiez vacsinou druhy den. Ale chodievalo mi okolo 10.05 a teraz o 10.38
@miskanikolas dakujem tak idem kuk do banky lebo posledne mesiace mi nepipa nic...dakujem
@petka0202 to uz by davno prislo keby to je tak :/ lebp vzdy mi chpdi casovo o 10:15 takze pochybujem ze dnes pride
@petra2504 snad prisli aj Vam no ja mam TB ta je celkom rychla
No co myslite ze dnes nabehne ta prva polovica???
Na fb baby pisu ze dostali niektore z tej prvej polovice
Na fb uz pisali viacej ze maju uz to idéeeee
Pred sviatkami mali posielat peniaze rovnko a skor kazdemu a nerobit take rozdiely medzi vychodom a zapadom. Na smiech to je 🤔
Komarno mala uz niektora?
@petka0202 tak uvidime lebo ja patrim tiez do prvej polovice 🙂
Okres Gelnica Slovenská sporiteľňa už nabehli....
@miskanikolas joj miska, prosim ta... ja beriem ze mozno nemas cas pri 3och detoch citat... ale nastuduj si nieco o ochrane udajov a ich zneuziti ☹ nemozes takto na anonymne fora dat svoje udaje☹ ved tam mas bankove cisla, svoje referencie...
@zsuvicska a aka je to stranka na fb lebo ako pozeram stranku prisiel uz rodicovsky prispevok...tak tam nic neni napisane ze niekomu prislo nic naposledy vcera pridane prispevky
@dai tam je cislo uctu s ktoreho to prislo nie moje moj akurat VS pod ktorym ma vedu a suma. Ale dik za postrech
Unikredit Prešov teraz prišli juchuuuu
Hned prvy prispevok v komentatoch sa tam docitas
dievčatá a materská tiež príde tak skoro tento mesiac ako rodičák vie niekto?
Komarno stale nic ...asi uz len pondelok
@simca444 vsimla som si ze je to rc. Dik
@katkarv jak mohli dojst ked az v pondelok?

Toto je z fb prva polovica dnes druha v pondelok zevraj