Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Nabehol niekomu rodičak Prievidza
@simcatobias napriklad vub nabieha az poobede, alebo vecer (17-18hodina, nie je nic vynimocne)
Ako je mozne ze PO dostal ked mal dostat v pondelok?
@taniat87 podla mna po nema ..az v pondelok neexistuje ze dnes
@taniat87 to by aj mna zaujimalo??? Potom by mohli mat aj KE...
Brezno ma az v pondelok,znama robi na urade ☹
Katkarv to pisala, ved citaj. Tiez nevetim ale preco by vymyslala
Sak ked ma Po ma aj Ke ale podla mna debilina jak traky ...niekto chce byt mozno zaujimavy a sa nudi.. 😂😂nic v zlom...
@vvia aha dakujem no ja mam tatru no a to mi vzdy nabehlo do 11hodiny uvidime ci to dnes alebo az v pondelok...ale mohli vsetkym naraz poslat a hotovo
Ja spadam pod prešovský kraj a rodičovský na účte nieje.Stale ich mám o 10.prima banka.
@xxzdenkaa a nahodou piestany neviete kedy ma?
Lv zatial nic...
Niekto to tu chce poriadne zamotat 😎
@petka0202 taka sprostost ja som v prvej polovici nz a nic mi neprislo ziadna sms chodi mi vacsinou 15-ho. sms priblizne pipne medzi 10:15h-do10:50h ked mi nepiplo tak az v pondelok blblost neviem naco kazdy tomu veri ved je to rozdelene podla okresov a podla priezvisk a bohvie podla coho este alebo banky tocia kes
PN zatial nic :/ uvidime ci to dnes pride alebo az v pondelok..ako potesilo by leby to dnes nabehne
Lucenec niekto?
za tu skupinu na fb
BA slsp prave nabehol aj mne... BA vub stale nic...
SNV Slsp už nabehli.
Lv uz rodinne uz nabehli
O zozname neviem. Ale určite viem, že peniažky mám na účete.
Lilly pisala ze kosice a okolie 12.12 tak ja verim jej.
Materske sa asi skor neposielaju ci?

Prosim vas do kedy mozu nabehnut peniaze casovo do kolkej hodiny...dakujrm ci to mam cakat dnes alebo nie ci az v pondelok