icon

Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?

traktor
13. júl 2012

...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉

1cita
Odpoveď bola odstránená
deniskami
7. jan 2017

@lilly sa este nezmylila 🙂 tak pockame na info 🙂

moni244
7. jan 2017

@1cita ked uz, tak "pozri" 😉 ale aspon je vidno, ktora cast populacie caka zufalo rodicak

petka0202
7. jan 2017

Ani by som sa nečudoval tej pani keby vám ani slovko nepovedala o ton key bude a bodaj by nič nerobíte iba sa tu podcenujete je to úbohé a trápne ...

marshmallow
7. jan 2017

@andrea400 ani ja môj muž nevedel hospodáriť

1cita
7. jan 2017

ja nato niesom odkazana ale pita sa moja kamoska respektive susedka takze cakajte dalej snad vam ta almuzna pride co najskor

lalia87
7. jan 2017

Takych tu uz bolo,co sa samaritansky pytali za svoje kamosky,sestry,babky,pratetky a pod. 😂

1cita
7. jan 2017

tebe sa isto spovedat nebudem ty tiez cakas a hrajes tu divadlo niesi onic lepsia ako ty ktory to cakaju potom by si tu nebola tak daj pokoj

lalia87
7. jan 2017

V tejto diskusii sa len bavim na sliepkach ako si ty 😉

1cita
7. jan 2017

ta prva si zakvakala bavis sa o sebe ?,,

lalia87
7. jan 2017

Chod sa radsej ucit gramatiku,bude to mat vacsi osoh.. 🙏

1cita
7. jan 2017

jasne koli tebe budem bezchybná daj si pohov

lalia87
7. jan 2017

Rozkaz sefe 😂 😂

1cita
7. jan 2017

daj sa ....

anna235
7. jan 2017

ved ale
@1cita sa len spýtala kedy bude a to je zle???

kapurka270
7. jan 2017

Bude po 15.tak nerieste uz teraz kedy pride,niekomu 13.v piatok a niekomu 16. v pondelok...mam pocit ze tu mimo datumov vypisuju tie,co nemaju co robit.co tak venovat sa svojim ratolestiam damy

1cita
7. jan 2017

Dakujem za podporu lebo fakt neviem co ma riesia ved kazdý čaka ze kedy. kazdý ma svoje ratolesti asi nemaju čo robyt.

emilyyy11
7. jan 2017

Koľkokrát to tu zapnem, toľkokrát tu rieši niekto - niekoho a to lenpreto, že sa pýta na niečo o čom tato diskusia je. Nabehol Vám na účet rodičovský príspevok? Jasný nadpis = opytovacia veta. Kto tu čomu nerozumie? Alebo sa má/jú dotyčná/é spýtať, čo? ,...či zajtra nebude snežiť v Revúcej, v Poprade, v Košiciach? Je jasne položená otázke v a o diskusnej téme, tak čo a prečo tu má stále niekto niekoho potrebu urážať a komentovať? Myslím si, že všetky, ktoré tu sú alebo sa prihlasia, sú tu práve kvôli tomu, že hľadajú odpoveď na otázku, ktorá je položená už v nadpise. Tak prosím Vás netvrďte, že vy tu nieste preto, aby ste odpoveď dostali presne takú akú napríklad položia iní. Nechodím tu skoro vôbec, ale keď tu som tak nie preto, že ma zaujíma aká je momentálna cena banánov v Kauflande, ale preto, aby som sa dozvedela co najaktuálnejšiu informáciu na položenu otázku, ktorá je v samotnom nadpise. Fakt úbohé urážať tu človeka, ktorý sa slušne spýta. Ostatných nemusí totižto baviť čítať to čo nieje k veci danej témy.

1cita
7. jan 2017

presne tak

lalia87
7. jan 2017

Keby nezacala prskat okolo seba a nadavat druhym,vobec by ma nezaujimala ako dalsich xy zien,ktore sem pridu,ale sa spravaju normalne 😉 na taketo prskajuce zial vzdy bude niekto reagovat,s tym musi dotycna ratat..

anna235
7. jan 2017

pýtame sa preto lebo nie kazdy manžel podnika a zaraba viac ako 1000e, a čakáme aj na tu almužnu ako vy nazyvate, ved je to pre deti hlavne na mlieko na jedlo, pre niektore mamičky je ten posledný tyzden najhorší

1cita
7. jan 2017

a nie len pre tie deti ktoré potrebujú mlieko a plienky ale aj pre tie ktoré su zdravotne postihnutý a potrebujú lieky a iné ale to ani nevedia ale budu urážat a pisat .......

emilyyy11
7. jan 2017

@anna235 ...a ten môj zarába 1000 a viac a? nech, aj tak ma zaujima ta almuzna, ktorá mi, resp. detom patrí a jednoducho s ňou rátam...tak sa pýtam tak , ako aj tie, ktorých to je možo dočasný, krátkodobý a možno aj dlhodobý jediný príjem. Ale nejdem tu nikoho posudzovať, ocierňovať a urážať tým, či čaká na nejakú almužnu alebo ukazovať z akej je kto sociálnej vrstvy a casty. Je tu ta diskusia presne preto a je jedno či to číta žobrák, boháč, čierny, chudý, tlstý, žltý či aký...Len toľko som chcela. A nebudem menovať / každý nech sanájde sám./ a ukazovať prstom na nikoho. Všetky sme tu dospelé a všetci sme ľudia. Tak skúsme sa tak, aj chovať.

anna235
7. jan 2017

no ved ano uz davno sa tu nerieis iba ze ci uz je na ucte ako znie nazov ale aj ine problémy uradne otazky a upne iné veci ktore sem nepatria ale to nikomu nevadi 🙂

emilyyy11
7. jan 2017

@lalia87,...možno by som na jednej ruke spočítala koľkokrát som sa prihlásila na toto fórum. Niekoľko nickov si vďaka fotogenickej pamäti pamätám a patrí k nim aj 1cita. Ale neviem nikdy si nepamätám, aby ma urazila, ponížila alebo sa niekomu vysmievala. Viem si len veľmi ťažko predstaviť, aby som súdila niekoho takto. Vo virtuálnom svete, cez písmenka, bez osobného kontaktu. Každý sme nejaký, každý máme svoj spôsob vyjadrovania sa a to čo pre teba môže byť prskaním, pre ňu, pre iných a pre tích, ktorí ju poznajú osobne to môže byť práve ta 1CITA, ktorá je aká je a práve tým môže byť výnimočnou. Nie!, nemusíš reagovať, ak nechceš.

marian86
7. jan 2017

Smiesne...ked napisem pravdive info..tak ma vysmeju..( vsak 1cita?)aby som netrepala blbosti..pritom vsetky informacie mam z pravych ruk.. 😕

1cita
7. jan 2017

dik

1cita
7. jan 2017

už prosim ta prestaň, ani ma nepoznaš ,a urázaš nieje to prvy krád co sa do vsetkých moceš a vyvolavaš hádky a do každej sa zapojiš

nickoleta
7. jan 2017

Omg....sak uz dooost....

anna235
7. jan 2017

teraz som čítala viac príspevkov do zadu a ta moni244 sa navazala do viacerých mamiciek