Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
SNV mal niekto uz Dakujem
😉
@1234lubka Rodičovský príspevok - rozumej príspevok - nie je na to aby si z neho vyžila.....Na to aby rodina mala z čoho žiť sa musí postarať rodič-ia a nie štát. 😉 Toto je fakt neskutočné ako niekto nadáva prečo nie je RP taký aby mal na splátky, živobytie,internet, paušál a iné výdavky.....
@anna235 Ak by som sa niekam chystala s rodinou tak mi ani ten RP na to nestačí - ďalšia zaujímavosť - štát mi má zaplatiť ešte aj výlety s rodinou......a nas..ť mu lebo neposlali pred víkendom.....😀
@dai "amen"......😉
Ze na vylet 🙂 treba nan teda chodit v ine vikendy a nie dufat v posledny vikend ci nabehnu alebo nenabehnu peniaze na ucet. A tiez nechapem reci ako,treba platit hypo atd atd. Vsak si treba nastavit iny datum splatnosti. Mne tiez treba zaplatit hypo,najom,telefon,net a je 10hodin a pn nikde :D ale na vsetko mam splatnosti az po 20tom dni v mes.a dovtedy sa za mesiac musim rozratat tak aby mi vysli peniaze,ci uz poslu v piatok alebo v pondelok. A hlavne sa nepotrebujem vypytovat ci uz ostatnym pn nabehla 🙂 mna zaujima moja a nie inych 😀
Nevsimly ste si aka je tu diskusia nabehol rodicovsky na ucet nie problemy co nam treba dakujem ze tomu rozumiete 😇
Ruzomberok prima banka prave nabehol ale sms nic
@katarinasofia Áno nabehol, v piatok doobeda.
PO slsp mal uz niekto.dik
dokonale matky, odhlasujem sa s konika ani sem nepatrin
mimo chodom niekore splatky maju stanoveny datum a neda sa posuvat ako sa nam zachce
Maminy niekto Ba dostala ?
@kituska123456 zatial nie
Humenné SLSP este stále nič
BA mal niekto uz?
Tatra banka ma už niekto?
Brezno slsp teraz
Čsob Bratislava .prave nabehol
unicredit bank skalica,prave nabehli
Tatrabanka Košice práve nabehol
@lulu_2323 už vám prišla???
Csob Presov pravepráve prišla 🙂
Kosice Čsob nabehlo