Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@1234lubka Rodičovský príspevok - rozumej príspevok - nie je na to aby si z neho vyžila.....Na to aby rodina mala z čoho žiť sa musí postarať rodič-ia a nie štát. 😉 Toto je fakt neskutočné ako niekto nadáva prečo nie je RP taký aby mal na splátky, živobytie,internet, paušál a iné výdavky.....
@anna235 Ak by som sa niekam chystala s rodinou tak mi ani ten RP na to nestačí - ďalšia zaujímavosť - štát mi má zaplatiť ešte aj výlety s rodinou......a nas..ť mu lebo neposlali pred víkendom.....😀
@dai "amen"......😉
Ze na vylet 🙂 treba nan teda chodit v ine vikendy a nie dufat v posledny vikend ci nabehnu alebo nenabehnu peniaze na ucet. A tiez nechapem reci ako,treba platit hypo atd atd. Vsak si treba nastavit iny datum splatnosti. Mne tiez treba zaplatit hypo,najom,telefon,net a je 10hodin a pn nikde :D ale na vsetko mam splatnosti az po 20tom dni v mes.a dovtedy sa za mesiac musim rozratat tak aby mi vysli peniaze,ci uz poslu v piatok alebo v pondelok. A hlavne sa nepotrebujem vypytovat ci uz ostatnym pn nabehla 🙂 mna zaujima moja a nie inych 😀
Nevsimly ste si aka je tu diskusia nabehol rodicovsky na ucet nie problemy co nam treba dakujem ze tomu rozumiete 😇
mimo chodom niekore splatky maju stanoveny datum a neda sa posuvat ako sa nam zachce

Michalovce zatial nic...reiffeisen ☹