icon

Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?

traktor
13. júl 2012

...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉

milacicekk
16. okt 2013

@kajuska9999 ta pekne akoze a to co az do 25teho mam cakat a z coho mam zit aj s dcerkou? sak aj plienky mi koncia prenu a dalej co mam akoze jej dat jest akoze neskutocne to s ami fakt este za ten rok a pol nikdy nestalo stale som mala do toho 15.teho a nic teraz ..ta posielali v pondelok a dneska je streda a nic no nechapem ...ta berem este toto ze kazdy ma inu banku a podobne a ze kazda banka ma inak abo co a nie naraz pride vsetkym rodicak ale zeby na VUBbanku stale nechodili ta toto je fakt ze "uzasne"....ako pises ty musis mat do 20teho poplatene a mne poistku za malu a zamna stahuju 17teho ta neviem co akoze budem robit parada....tiez mi treba veci poplatit pre malu na jedlo a podobne...ta ja zvedava ci dneska este dojdu ci ne...ta mne to take cudne pripada co si povyberaju mamicky ktorym prvym poslu a druhym poslu na druhy termin ci co akoze...jak sa im chce ta tak posielaju ... :( na nervy z nasim statom.... "uzasnym"..zbytocne sa pozastavovat nad tym a rozculovat sa mi to nezmenime....

milacicekk
16. okt 2013

@luckabk a to ked tak sa ta mozem opytat a to preco drzia tie peniaze banky..taze potom dobre som si tak myslela ze neico bude vtom mat prsty aj banka ze?ci? ta ked oni posielaju zo socialky a peniaze su poslane tak musia niekde stat ci ako to nazvat no nie...a to teraz co akoze mam ist do banky a vynadat ci co heh preco drzia peniaze mamickam ... :D ja uz sa iba nadtym vsetkym smejem no... 🙂

luckabk
16. okt 2013

@milacicekk to je skoda sa aj roščulovat ,

gallina
16. okt 2013

TB KE áno.... 😀

anibas
16. okt 2013

@kajuska9999 spreacovanie na UPSVaR záleží od mesiaca cca 12-14 dňa,, druhé cca 20-23 - ho 😉

ell23
16. okt 2013

@wadja mne tak isto moja

milacicekk
16. okt 2013

no tak som sa dockala maminky uz mi dosiel rodicovsky mam VUB banku... 🙂 ale take pocasie uprsane ze ani von sa neda ist to jak narokom heh... :D

katkarv
16. okt 2013

VUB Prešov,nedavno nabehlo 🙂

blonkyt
16. okt 2013

No tak sme sa dočkali VUB,pred hoďkou konečne nabehli 🙂 hurááá kúpiť do Tesca plienky(kým ešte majú) 😀

ajlynka
16. okt 2013

V kauflande V Presove plenky dosli na levočskej😀

katarinka2511
17. okt 2013

Vub,mne dosl ivcera po obede

mishka27
17. okt 2013

Maminky prosim dokedy mi moze prist materska..vzdy ju mam tak 13,14a dnes je 17teho a stale nic :(

babulka1978
18. okt 2013

Nabehla vam uz materska v TB??? Lebo mne stale nie....a vikend pred nami...takze az v pondelok???

krprtka
18. okt 2013

Mne ešte materská neprišla... 😠

alenk
20. okt 2013

tak ako je to s tou materskou?

katuska111
24. okt 2013

môžem sa opýtať?? materská mi skončila, pred dvomi dňami, predtým som si volala na sociálnu poisťovnu a povedali mi že po dátume skončenia materskej mi zašlu to potvrdenie na úrad práce. Ešte mi to dnes neprišlo??? do koľkých dní je lehota na požiadanie rodičovského príspevku??? dakujem

babulka1978
25. okt 2013

Ahojte. Potrebujem radu. Som na matreskej a este mi tento mesiac neprisli ziadne peniazky.....je to mozne???? Mal by mi dokonca aj prispevok pri narodeni dietata. Volala som na socialku, a teta mi povedala, ze od nich prikazy na platbu odisli, ze mam cakat do konca mesiaca...Je to normalne??? Kde sa mam akoze stazovat??? Asi na lamparni......By ma fakt zaujimalo, z coho mam ako matka fungovat.....Nastastie mam muza, ale keby som mala nejaku hypoteku, alebo nieco, tak vdaka pravidelnosti vyplaty materskej asi skoncim na ulici......Poradte prosim, co s tym.....

sante81
25. okt 2013

@babulka1978 pozri si na nete nejaké telefonne císlo a zavolaj priamo tej ktorá mala na starosti vypočet tvojej materskej a tá nech ti povie či je to schválené, mas uz doma rozhodnutie? mne takto meskala materska celé 3 mes, kvôli chybe urádnicke, treba si otvorit usta a narobit poriadny prievan

babulka1978
27. okt 2013

@sante81 to bolo prve, co som spravila...vraj mala dovolenku...a maleho rodny list nahrala az 23.10...v jeho 4 mesiacoch...aj to som zistila az cez znamu, co tam robi....ze ten rodny list vobec nebol v systeme.....ked som tam spravila bordel, tak mi v piatok urazena tetuska povedala, ze mi prave peniaze previedla, ze v pondelok budu na ucte.....bordel nad bordel.....

radkovadanka
Odpoveď bola odstránená
janesa1984
3. nov 2013

@radkovadanka tak sa mi zdá že rodičovský sa dáva celý. Nevyratáva sa podla počtu dní ako MD

dena1973
8. nov 2013

@radkovadanka Rodičovský príspevok sa vypláca za celý kalendárny mesiac, aj keď sa podmienky nároku na tento príspevok splnili len za časť kalendárneho mesiaca.

radkovadanka
Odpoveď bola odstránená
dena1973
9. nov 2013

@radkovadanka Nie je začo.... 😉

lejlla
13. nov 2013

Pride dnes ci nie 😀

nana174
13. nov 2013

Prvý krát mam dostať rodičovský príspevok žiadosť som podala 30.10. musím mat najprv rozhodnutie alebo mi príde už aj tento mesiac na účet..? Mam len potvrdenie y Socialky že mi bude vyplácaný od 01.08./potvrdenie mi dali pre zdravotnú poisťovňu/...A kedy sa v mesiaci vypláca koľkého dátumu ? Ďakujem 😅

nana174
13. nov 2013

🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 Už mam odpoveď na moju otázku...peniaze došli na účet pred minútkou... 😉

nana174
13. nov 2013

@lejlla Príde...mne prišlo... 😀

zuzanka410
13. nov 2013

@lejlla mohli by prísť veľmi by som sa potešila ale čakať zázraky asi nemôžeme 😖

rora
13. nov 2013

mne prave prisiel a to som dost prekvapena :D mam slov.sporitelnu