Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@lulu_2323 ak nevadi ze sa zapajam,tak až v marci
Uz som to pochopila som ja ale hlupa toto kebyze som vedela zrusim ho k 1.2 ale asi s tym uz nic nespravim ze?
Zeny vy str odbornicky ;) tak prosim poradte aj mne... 1.2. Je narodrna mala ...oatzka znie dostanem rodicak aj za cely februat(vypkateny v marci)? A krd pojdr mala do skolky od septembra 2017 a ja sa hodim na predlzenu nepl.rod.dovokenku(osoba celodenne sa staraju...) mozem byt zaroven na predlzenej a mala na toho pol dna v skokke? Kazdy vravi inak tak neviem...necitala som predchadzajuce prispevky tsk ak to kdesi je tak sa ospravedlnujem ale moc mi pomozete🙂! Dakujem
P. S. : popri predlz.neplat.rod.dovolenke nie je mozne pracovat na dohodu,vtedy sa musim nahlasit ns urad prace vsak? Ci?
Ahojte dneska som podala na urade prispevok pri narodeni dietatka neviete do kedy to bude vyplatene na ucte? Dakujem
A kosice kedy rodicak nabehne vo februari nie 16?ale 15?
@evittam Ako sa môžu dookola pýtať na to isté už 571 strán a na každej strane je ešte aspoň 30 príspevkov😠 To už aký level sprostosti je?

Ahojte chcem sa opytat rodicovsky prispevok sa vyplaca spetne za mesiac? Ked som ho zrusila k 1.2 dostanem este peniaze v marci alebo uz len vo february? A ked sa manzel od 1.2 nahlasi na matersku vo february mu uz bude vyplatena materska? Dakujem za odpovede