icon

Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?

traktor
13. júl 2012

...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉

evica33
14. feb 2017

Rodicovsky BN uz prisiel. Tatrabanka 🙂

olivka26
14. feb 2017

@vhlave super 🙂 tesim sa hlavne koli tim,ktori tvrdili,ze dnes nikomu UUUURCITEEE NEPRIDE :D

solinkarka
14. feb 2017

uz to nabieha, moje podvedomie nesklamalo!!!!

lissbeth
14. feb 2017

Zaujiiiiimaveeee......ze dnes nikomu nepride

alchemilkazltozelena
14. feb 2017

@vhlave prepac ale asi jedine len v tvojej hlave nabehol..ked uz aj taky nick mas 🤔🤔🤔

solinkarka
14. feb 2017

@lissbeth ze??? ja som to tu dnes pisala ze mam tusaka ze niektore budu mat aj dnes ale nieeeeeeeee proste 15-teho a hotovo!!!

solinkarka
14. feb 2017

@alchemilkazltozelena preco stale rypes? ved nie je jedina komu nabehol...fakt vas tu niektore nechapem 😠

sisa369
14. feb 2017

@obsadenemeno dotoho ta ozaj nic neni ze aku situaciu mam ja.kazdy vtejto skupine je preto lebo cakaju tie peniaze ,ked tak velmi ti je jedno ze kedy pridu tak co tu hladas ?asi mas az moc nudny zivot ked do kazdeho musis rypat..ja som vtejto skupine preto aby som videla ze kedy asi pridu.lebo hovor si co chces ale nie kazdy mesiac chodia rovnako..ja ozaj nemam cas riesit tu debiliny takze este raz pekny den 🙂

obsadenemeno
14. feb 2017

@sisa369 ja tu hladam odpovede na otazku PRECO??? A aky je vyznam toho, ze existujeme? Co je nasim poslanim......... Ale to je asi prilis filozoficke, ze.......

a mne je tvoja situacia sumafuk, ale zeby som nieco uhadla, ked gagas ako ta povestna hus? Ta trafena???

petra2504
14. feb 2017

Same blbosti neveriiiim bola som Na urade menit ucet pani mi povedala ze statna kasa uvolnuje peniaze od 15.2.2017.takze podla mna klamete ze vam nabehli

marian86
14. feb 2017

Boze niektory ste ru trapny... klamat ze nabehli 😯na co to je dobre... len by som chceka vediet co vlastne poberaju..leno XY zien ani nevie rozdiel medzi Md a RD

petra2504
14. feb 2017

Strasne zaujiimave ze len dvom zenam nabehol prosim vas zbytocne SA TU zdrziavat Fakt trapne

kikad27
14. feb 2017

Partizanske csob rodicak a pridavky na ucte

kikataldikova
14. feb 2017

@marian86 neviem ale mamina má len prídavky a tej nabehli pred pol hodinou

solinkarka
14. feb 2017

@petra2504
@marian86 akoze preco mali klamat? ved sa pozrite dalsia pise ze nabehli....nechapem co riesite

marian86
14. feb 2017

baby dajte sem vas printscreen ze mate, lebo fkt uz je to trapne takto zavadzat ludi ...

marian86
14. feb 2017

@solinkarka videla si o tom doklad? budes verit niekomu kto nema nic na dokaz, alebo babam kt. tam pracuju ?

judar
14. feb 2017

kks jeden dva dni a všetci sa tu idete slovne dobre že nie zožrať lebo jedna úradníčka povedala ...

suesue1983
14. feb 2017

Pe už su

solinkarka
14. feb 2017

@marian86 nie nevidela ale aky dovod by mali klamat? ved to je ubohe...

marian86
14. feb 2017

@judar keby len jedna... 🙂

marian86
14. feb 2017

@solinkarka by si cudovala ake su ludia, len aby boli na den IN

moni244
14. feb 2017

@suesue1983 zaujímavá suma

somavi
14. feb 2017

@moni244 materska

tinushka13
14. feb 2017

Mam 100 chutí vám tu napísať "také pekné slová". Ste ako rpipečené.. tieto vaše reakcie horšie ako deti v škôlke. ani moje dve deti sa takto k sebe nesprávajú. Hlúpe dospelé ženy a takto sa hádať. Hanba by vás mala fackovať. Ak vám tu niečo prekáža, vypnite sa a preč zo skupiny. z nejakého dôvodu bola založená a má svoj význam. nevidím zmysel v tom aby ste tu každý mesiac niekto komentoval, čo a prečo a jedna druhú osočovali. Bože ženy.. takú otcovskú ruku na vás.. nech vám to sebavedomie klesne na vašu úroveň. amen

moni244
14. feb 2017

@somavi a tá ma čo spoločná s rodičovským? 🙂 to vypláca iný úrad

carla27
14. feb 2017

Zeny, vy ste sa zblaznili?? Neverit niekomu ze prisiel.RP len preto ze jedna pani povedala? Kriste,tak niekomu pride dnes,niekomu zajtra,inemu pozajtra...teraz sa tu pozabijajme.lebo jedna ma a druha nie alebo podme pred svoje upsvar a hadzme do okien .paradajky. Aj ja cakam na tu spasonosnu almuznu, ale narovinu,rodicak je urceny pre potreby dietata ale vacsona z vas takto stresuje lebo je valentina a chcete si dovolit kvalitby sampus.pochybujem ze vase deti skacu nad vasimi mobilmi a cakaju na sms.verim ze maju to co.potrebuju ako tie nase.upokojte sa a besirte zlost aspon na sviatok ladky.sice abi na vianoce to nebyva krajsie

suesue1983
14. feb 2017

@moni244 ja nemam matersku

marian86
14. feb 2017

@moni244 tiez si myslim .... ...😉

moni244
14. feb 2017

@suesue1983 tak potom ani rodičák to nie je