Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
mam inu banku, ale rodicovska este neprisla, inak mi chodi vzdy nacas.
ani ja este nemam, VUB
hadam sa jej dnes dockame
dajte prosim vedet ked pride SLSP nitra :/
má niekto Košice - Vúb ? 😒
Slsp TT stale nic.Za posledne 3-4mesiace mi nabehol az 18 alebo 19teho.Nechapem preco ked predtym mi peniaze nabehli vzdy 15teho ☹
TB trnava uz nabehla okolo desiatej
poštová banka KE dnes o 10:00
ma tu niekto zuno banku ? mne este nenabehla
CSOB BA nic ;(
CSOB Trnava -uz mam 🙂
uz mam Kosice-okolie zuno banka
Slsp trnava už nabehol 🙂
TB KE dnes... 😉
ja mám otpbanku nitra, dnes mi nabehol rodičák
Košice https://www.facebook.com/groups/225175800993155/
Košice- darujem,vymenim, požičiam ,podám pomocnu ruku
Skupina pre "Košičanov" na posunutie, podarovanie, na výmenu a podanie pomocnej ruky. či už oblečenie, obuv, drogéria, kozmetika, nábytok, školské potreby, veci do domácnosti, hračky , knihy, proste č...
Počet členů: 54
ako to vidite, pridu korunky o nieco skor,kedze idu vianoce
Ahojte.Chcem sa spytat ci dostanem este teraz v decembri rodicovsky prispevok ked mi 1.novembra skoncila RD?
@barbora258 kedy malo dieťa 3 roky? 1. novembra? Ak áno, tak ešte za november dostaneš.
@natalienka12 Maly bude mat teraz 16.dec.3roky..tak este dostanem RP?
@barbora258 veď vyššie píšeš, že RD ti skončila 1. novembra, nechápem toto
@natalienka12 Ved hej maly bude mat teraz 3 roky..na MD som nastupila 1.11.2010 cize teraz 1.11.boli 3 roky co som doma a chcem vediet ci za november dostanem este RP.
@barbora258 rodičovský dostaneš ešte aj za december a ten ti bude vyplatený v januári.
@barbora258 dostaneš, ešte by si mala aj v januári dostať, mne mal malý v máji 6 rokov, bola som na predĺženej rodičovskej a dostala som ešte aj v júni, chodí to o mesiac neskôr... 😉

mate niekto zuno banku ? ci uz bola materska ? dakujem