Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@zuzik307 ďakujem a to nejaké divne no uvidíme zajtra a ked nic tak si brnknem na socialku 🙂
@luciasisi jaj,sory ja mám piatok 😀,tak s najväčšou pravdepodobnosťou príde zajtra šek.🙂
🙂tak hadam príde zajtra
Baby prosim vas, nemali id 1.1 zdvihnut rodicovsky prispevok na 213e lebo mne dnes prisiel a stara suma 203e.
@marinka70 nie, nemali. Az od maja.
@majka99999 dakujem, akurat som aj na nete nasla clanok ze sa to z 1.1 presunulo na 1.5 😉
Baby tie co mate sekom rodicak mali ste dnes?
@bublinka1407 že až pondelok
je tu este niekto taky komu neprisla na ucet materska??rodicak mi prisiel,ale mala prist aj materska prvykrat a furt nic....
a to moze prist aj rodicak aj materska ? ved bud jedno alebo druhe. Nepobera sa na obe deti.
@eli321 ale ked ma narok na matersku a ked prechadza z materskej na RP...trepnem 21. januara prechadza na RP tak za 20dni dostane matersku a plus cely RP za januar
@solinkarka Ked nastupi na MD 21.1.tak nemoze dostat 20dni MD-mas nejaku divnu matematiku.😉
@solinkarka Jeeej,prepac. Ty si pisala inak-dobre si to napisala.😉
@evittam ved preto som uz rozmyslala co je s mojou matikou 🙂
VÚB Nitra uz niekomu materska nabehla??
Kedy uz príde rodičovský ? 😀 Len
@evittam no len ja byvam v seredi a ziadost sa odovzdav v meste sidla zamestnavatela to ma moj v Ba,preto som to odovzdala tu u nas v obchode 🙂 a tak az tak mi nechyba ked prisiel rodicak,a potom sa aspon vytesovat budem ked mi pridu dve materske naraz 😂 dovtedy sa dam naporiadok po porode a potom si vyhodim z kopitka a pojdem miiiinat na maleho 😀
Prosim vas kolkateho chodi materska na ucet? Tiez 15? Ako rodicak? Dakujem
@jajuska9 a to sa da materska aj rodicak subezne?
@maciatkolulu da, ked sa prechadza z materskej na rodicak, alebo z rodicaku na matersku, tak ten jeden mesiac pride aj aj
@moni244 faaakt, tak potom sa nemame na co stazovat, ja som akurat tak pocula, ako mamicky vracali rodicaky, ked nastupili na matersku
@maciatkolulu ale neda sa poberat stale, ale proste, ked napr. 12.2 prechadzas na matersku, tak dostanes za cely mesiac rodicak a alikvotnu ciastku materskej
@moni244 aha, mna sa to uz netyka🙂 len ma to zaujalo, ale teda alikvotna ciatka len, nedostane matka plny mesiac aj aj
@maciatkolulu rodicak ank, ten sa dostava cely, tak je to, aj ked sa prechadza z materskej na rodicak, len materska sa dava alikvotna ciastka podla denneho vymeru

@radulka101 ano, vcera...