Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@lulupilatova - lebo to tu baby kt vedia termíny písali už minulý mesiac, že tento mesiac to bude rovnako
@lulupilatova ved tu to bolo x krat pisane ze 15-16eho nabehnu
@lulupilatova to nie su reci JPP, ale pisu to baby, co robia na urade
@lulupilatova vies co, cakaj, ked budu mat prist, pridu
@lulupilatova pridu 15-16 tento mesiac !
Baby na poštu kolkateho chodí rodičia prosím vás ? Možno sa ti tu už preberalo no je tu toho toľko že sa mi to hľadať nechce ;)
@lulupilatova - tak na čo si potom tu 😀
@lulupilatova - ako vravim, bohovsky vzor 👏
@lulupilatova - 👏👏
@lulupilatova nemala by si sa ukludnit? Ja chapem, ze si zufala, ze dosli peniaze a dalsie este neprisli, ale to, ze tu budes ludom nadavat, ti tie peniaze na ucte nevycari
@moni244 ja som neny zufala ja som sa normálne pýtala a jedine kto sa tu hrá na premudrele ste tu vy a utočite jedine tak vy
@lulupilatova - keby si namiesto vypisovania ip pozrela pár strán dozadu, mala si tam, čo ťa zaujímalo ale aj napriek tomu ti bolo slušne odpovedane, tak sa ukľudni a ďalej cakaj na peniažky 😉
@rebellefleur keby si sa starala o svoje decko ako neotravovala iných bolo by to lepšie..
@lulupilatova - už tu podobná majsterka ako ty bola a už je papa 😉 bye bye
@rebellefleur nechaj tak 😉 potrebuje sa vyventilovat a iny sposob nema, tak to skusa tu. Aj inokedy reaguje takto prchko
Zeny je vobec nejaka diskusia, kde jej nezmazali prispevky? 😂 To asi o niecom svedci a velmi sa codojum, ze este
Odoslalo mi to skor....velmi sa cudujem, ze este nie je bloknuta uplne...

@monika0714 ďakujem 🙂