Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@jasminet Mozem sa este spytat?Teraz 13.dec.mi zamestnavatel dava vypoved dohodou..a kedy a kam sa mam ist hlasit?Mam vobec na nieco narok ako slobodna matka?
@barbora258 to neviem, prepac, s tym nemam vobec ziadnu skusenost. ale tak asi na urad prace v prvom rade, asi hned ako budes mat nejaky papier v ruke....
@barbora258 musíš do siedmych dní na úrad práce. či máš na niečo nárok, to neviem, ale ja som tiež slobodná matka A nedostávam nič
@mamina223 ako slobodna matka mas narok na davky v hmotnej nudzi t ak mas najomnu zmluvu mas narok aj na prispevok na byvanie......resp. pre dospelu osobu (slobodnu matku) s jednym dietatom vychadza pomoc od UP nejakych 207e ak dostavas vyzivne suma vyzivneho sa ti od tych 207e odpocita a vysledna suma je to , na co mas narok plus este pridavky na dieta
@alzbeta125
@melindacicusik tak my salanky skor ako 14.-15. nemame rodicak...teraz to vychadza na vikend tak uvidime ci poslu skor.
@bambulka81 som zvedava aj ja ci to poslu skor ale mohlo by to dost zajtra,,, aj ked tie nase tety su tam teda riadne pomale
mám!!!!!! :D mne prvykrat za dobu co cakam na rodicovsky prisiel 12teho :D mam slsp
U nas v Dubnici mi baby na urade povedali ze matersku aj rodicak posielaju aj 3dni...podla abecedy si to rozkuskuju🙂, mne chodieva az okolo 20.teho, som na konci abecedy🙂🙂🙂🙂
ja som pocula ze rodicak musi chodit presne na cas pripadne skor nesmie meskat lebo naposledy ked meskal vraj s toho boli pekne pokuty tak ked nenabehol dnes co som ani necakala zajtra musi prist kedze 15teho je v nedelu
@alzbeta125 nie ale bolla som na urade a pani vravela že maju uzavierku o čosi skor kvoli sviatkom
@melindacicusik aha dakujem tak mohli by to poslat skor aspon nech to dojde zajtra, a to ste bola na urade v sali?
@lejlla aj mne. je to super. dufala som, ze zajtra pride. ale ma tak napadlo, ze ked dochodci dostavaju vianocny prispevok, tak preco aj matky nedotavaju a deti nedostavaju? ved ten dochodca uz menej potrebujem, ako matka a dieta.

@barbora258 RD konci dnom, kedy dieta ma 3 roky. nezalezi na tom, kedy zena nastupovala na MD. cize dostanes rd este za december v januari.