Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Tak vam dakujem 🙂
@jasminet Mozem sa este spytat?Teraz 13.dec.mi zamestnavatel dava vypoved dohodou..a kedy a kam sa mam ist hlasit?Mam vobec na nieco narok ako slobodna matka?
@barbora258 to neviem, prepac, s tym nemam vobec ziadnu skusenost. ale tak asi na urad prace v prvom rade, asi hned ako budes mat nejaky papier v ruke....
babule predcasny Jezisko,prisla materskaaaa 🙂 🙂 🙂
Veru, veru materska na ucte 🙂
aj ja už mám rodičák na účte, TB ... jupí, idem míňať na darčeky 😀
neni ste tu niektora okres Šala???nenabehol niektorej?
SLSP...rodicovsky este nie je...je to este skoro....
mne dneas nabehla materska rd neviem ale aj tak riadne skoro
myslím že šala zajtra bude mať dám vedieť
aj mam SLSP a este nemam,..... ☹
Mne dnes teraz práve prišli na účet. Mám VUB banku
ja mam tiez slsp ..trenciansky kraj a chodi mi 17-teho 🙂
babenky pred vianocami vzdy posielaju skor 🙂
@barbora258 musíš do siedmych dní na úrad práce. či máš na niečo nárok, to neviem, ale ja som tiež slobodná matka A nedostávam nič
@mamina223 ako slobodna matka mas narok na davky v hmotnej nudzi t ak mas najomnu zmluvu mas narok aj na prispevok na byvanie......resp. pre dospelu osobu (slobodnu matku) s jednym dietatom vychadza pomoc od UP nejakych 207e ak dostavas vyzivne suma vyzivneho sa ti od tych 207e odpocita a vysledna suma je to , na co mas narok plus este pridavky na dieta
kočky a trenčiansky kraj už mal RP? ja mam vub banku a este nic
@alzbeta125
@melindacicusik tak my salanky skor ako 14.-15. nemame rodicak...teraz to vychadza na vikend tak uvidime ci poslu skor.
@melindacicusik vy ste z uradu??ze by ste to mala vediet?
@bambulka81 som zvedava aj ja ci to poslu skor ale mohlo by to dost zajtra,,, aj ked tie nase tety su tam teda riadne pomale
mám!!!!!! :D mne prvykrat za dobu co cakam na rodicovsky prisiel 12teho :D mam slsp
U nas v Dubnici mi baby na urade povedali ze matersku aj rodicak posielaju aj 3dni...podla abecedy si to rozkuskuju🙂, mne chodieva az okolo 20.teho, som na konci abecedy🙂🙂🙂🙂
ja som pocula ze rodicak musi chodit presne na cas pripadne skor nesmie meskat lebo naposledy ked meskal vraj s toho boli pekne pokuty tak ked nenabehol dnes co som ani necakala zajtra musi prist kedze 15teho je v nedelu
@alzbeta125 nie ale bolla som na urade a pani vravela že maju uzavierku o čosi skor kvoli sviatkom
@melindacicusik aha dakujem tak mohli by to poslat skor aspon nech to dojde zajtra, a to ste bola na urade v sali?
@lejlla aj mne. je to super. dufala som, ze zajtra pride. ale ma tak napadlo, ze ked dochodci dostavaju vianocny prispevok, tak preco aj matky nedotavaju a deti nedostavaju? ved ten dochodca uz menej potrebujem, ako matka a dieta.

@barbora258 RD konci dnom, kedy dieta ma 3 roky. nezalezi na tom, kedy zena nastupovala na MD. cize dostanes rd este za december v januari.