Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Maminky, mám otázku, keď úrad posiela peniaze napr. dnes, tak kedy začnú nabiehať na účty?
nevete do kedy mavaju uzavierky? konkretne myslim ze ked chcem nahlasit zmenu...aby mi miesto seku posielali na ucet, vdaka 🙂
@solinkarka teraz bude skôr uzávierka,tuším 6.vyššie to je pisane
@mirkamurko to som citala len neviem ci to plati aj pre takuto zmenu
@solinkarka ano plati
@mirkamurko oki vdaka
@kikataldikova Ked peniaze odidu dnes z uctu statnej pokladnice tak ich mas na ucte zajtra.
@evittam záleží od banky akú máš
@majdalenka23 Banka moze tocit peniaze max.24hodin a aj to tak je.😉
S bankou to nema nic spolocne. Uz to tu bolo pisane xkrat.
@evittam píšem len z vlastnej skúsenosti. CSOB rada točí peniažky dlhšie, no s tebou sa človek nedoháda. A vlastne to nie je môj problém, takže sa starať už nebudem 😉
@majdalenka23 A ja sa niekde hadam? Ja mam vlastne skusenosti-a nie z jedneho prevodu v jednej banke.😉 Roky robim prevody ako ekonomka z firiem. Plati sa dodavatelom, zamestnancom,poistovniam,....atd. Neviem o pripade,ze by som napr.dnes poslala peniaze a v inej banke neboli do zajtra. Co sa tyka CSOB mala som v nej ucet-peniaze chodili tak ako pisem-jeden den som poslala napr.o 12.00-13.00 a ja som ich mala na ucte dokonca rano do 10.00 na druhy den.
Ja nemam potrebu sa hadat. Pisem len skusenosti a skutocnosti. Pekny den.
@evittam upokoj sa je mi jedno čo kde robíš. Ty máš pravdu a ja pokoj 🙂
😂Ja som uplne kludna. Tvoje domyslanie ma pobavilo.😉
@evittam 👍
Ahojte... Chcem sa opytat....ak moj muz pobera marodku dostane po sviatkoch alebo este pred sviatkami . dakujem
@ivanusko určite pred sviatkami
@mirkamurko aj ked dostava 18teho???? Dostane skor??
@ivanusko jasne
Teraz som citala na fb,,ze zacinaju vyplacat RP 7.4.2017......
tentokrat vas potesim.. Kosice a Kosice -okolie - 10.4. 🙂
Ahojte baby ja nečakám rodicak ale príspevok pri narodení arod prídavky myslíte že aj to príde v ten deň ako rodicak?
@petka0202 jasne že to príde na rovnako,budú v tom aj rod. pridavky
@mirkamurko a neviete keďy buď mať Žilina?

@ewka0012 aj mne prišla dnes a inak mi chodí 15teho