Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@vanduskavanda co tak citat??????
@moni244 Nacooooo....😉
@vanduskavanda RP "chodi" 13.-15.v mesiaci..Dnes 12., cize niektoré okresy v pondelok 15., niektore az 16.
@lenicka6697 moze chodit na cely den, preco by nemohla, ked ma predlzeny plateny?
@lenicka6697 Pri predlzenej platenej RD moze dieťa chodiť na cely den do skolky pokial mu to zdravotny stav dovoluje a odporučí lekar. Na 4h moze chodit len pri neplatenej predl.RD.
@lenicka6697 ako pisu baby moze byt aj na cely den...moj tak chodi
@majka99999 tiez mam plateny a povolene ma byt v skolke 4 hodiny
@evittam
@solinkarka je to mozne, nevedela som. Moj je v skolke iba 4 hodiny denne. Na to ma upozornili aj na urade prace, ze ak by bol cely den uz sa to nepovazuje za riadnu celodennu starostlivost o dieta pri schvaleni predlzenia RD. Syn je prijaty na 4 hodiny, viac skolka neumoznuje, mame caste kontroly u lekarov. Keby to zdravotny stav povoloval bolo by to ine.
@katriona1 na Velku noc boli peniaze uz 10.04. (06.04. mala uz byt uzavierka) .Tento mesiac mozem ocakavat az tak 16teho. Neviem preco by aj inokedy nemohli poslat skor. Je zvlastne, ze ked uradnicky chcu tak vedia a ine mesiace ....cakaj do 16teho
@lenicka6697 kdyz je poslou driv, tak je zase driv utratis a pak uje budes potrebovat uz 5. 🙂 proste 1x za mesic je dostaneme, v praci jsem taky mela pevny vyplatni termin a pred svatky poslali driv
@lenicka6697 jasne, uradnicky, klasicka obohrata pesnicka 😀
@lenicka6697 Úradníčky s tym nic nemaju. Ony maju pevne stanovené terminy uz rok dopredu....
@katriona1 aky je vlastne ten vyplatny termin? Zakazdym je to inokedy, raz tak potom inak. Kedysi chodievali do 13teho, teraz prevazne 16teho. Co som pocula na urade stanoveny je len datum uzavierky.
@lenicka6697 13.-15.v mesiaci. Ja som vzdy mala 13.len ak to bol napr.piatok, inak 14.-15. A to aj pri starsom.😉
Zaujimave, kde su tie herecky teraz, ked je to tu zase uplne mimo temu?
@hoki88 @evittam ja som musela podpisat ceste prehlasenie, ze dieta nie je v skolke dlhsie ako 4 hodiny. To musime aj presne dodrziavat. Pred 8:00 hod. syna triedna do triedy ani nezoberie, ked prideme aj 07:50 necha syna na chodbicke, musi byt presne 8:00. O 12tej presne uz zo skolky odchadzame. Riaditelka skolky mi to odovodnila tym, ze je kvoli tomu akby im prisla kontrola.
@lenicka6697 ked dojde, tak dojte, zeby sa to riadilo kalendarom? Par dni hore dole
@moni244 sak ano
@lenicka6697 ta potom nechapem, co sa vypytujes
@lenicka6697 Lenze tvojmu dietatu nedovoľuje zdravotny stav byt v tej skolke cely den (ako si to sama napisala) -to je ten podstatny rozdiel.
@lenicka6697 je to 14.-16. podle okresu a driv to je pokud to vychazi na vikend, presne tak stejne jsem to mela i s vyplatou a celkove nechapu proc se to stale tak resi, hlavni, ze ty penize dostaneme 🙂
@katriona1 pytala som sa preto lebo som este nedostala rodicovsky za marec. Schvalili mi predlzenie v aprili od marca no nestihli ho vyplatit. V aprili mi prisiel len pridavok na dieta
@lenicka6697 tak asi proto, že tam byla brzo ta uzáverka, ted bys mela dostat 2x 🙂
@lenicka6697 No, tak dostanes v maji aj za marec a apríl. Jednoduché. Ak ti schvalili predlzenie v aprili tak ako ti to mohli aj v apríli poslať....
@lenicka6697 Ty si ešte stale nepochopila to,ze uradnicky nemaju nic spolocne s tym kedy ti pride RP?!
A ani to,ze ak by zdravotny stav tcojho dieťaťa bol lepsi tak môže chodit pei platenej predlzenej RD do skolky na cely den. V prípade neplatenej nemoze, lebo ak by chodilo pri neplatenej RD na cely den do škôlky tak uz za matku neplati stat ZP a musi si ho platit sama.
*tvojho, *pri...😇
Materska ano,rod.prisp.nie

Brezno rodicovsky ?????