Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Vub Hlohovec niekomu nabehol? 🙂
@gogolienuska zajtra uz urcite okolo 11hod, ten 1 den ma uz nezabije 😀
Ahojte,prosim vas to zvys.rodic.prispevku bude az bud.mesiac?
Vub TN prišiel
Slsp SC prave nabehli
Unicredit este nie
To fakt nevietr zakladnu vec a to, ze sa rodicak vyplaca spatna? Ja normalne zasnem
@moni244 a prečo by to mala vedieť? Nie je to podstatné... ja napr. dodnes neviem, čo mi chodí tá platba okolo 23€, čo to vlastne je... nepátrala som, príde na účet a neriešim ani ako sa to volá, kedy to chodí a podobne. Pre niektoré ženy sú to nepodstatné informácie... takže ja žasnem, že pre teba to podstatné je 😀
@evittam ja som nikdy nenadávala, že niekto niečo neposlal... je mi to šum a fuk, nečakám na to. Ale sú tú ženy, ktoré sú niekedy existenčne na to odkázané, hold je taká doba a netreba sa im smiať, ani ich inak zosmiešňovať. A vďaka za info, že sú to rodinné, zajtra mi to aj tak vyfučí z hlavy, lebo je mi to jedno... venujem sa iným veciam a toto nepovažujem za dôležité. Niekto ma všeobecný rozhľad v sociálnych dávkach a niekto v inom...
@marusia12 Ja nemam prehlad o podstatnych veciach?! Bud taka dobra a neklam. Ja mám veľmi dobry prehlad o vsetkych podstatnych veciach. Takže vôbec netusim o com to rozpravas a kde som podla teba co predviedla. Ja nastastie fundovane poradim v oblasti, ktorej rozumiem. Takze zosmiesnuj niekoho ineho.
Btw.ani ja necakam na tie smiesne drobne, ale viem co to je.
@moni244 vieme ze sa vyplaca spatne len ja napriklad som pocula len ze od maja ale nevedela som ze ci uz v maji budu alebo teda ze to od tohoto mesiaca estelen plati a bude to vyplatene buduci mesiac. netreba zas zo seba robit nadpriemerne inteligentnu 😉 ja zasnem nad tym ze tu moze stale niekto sledovat kto co napise a potom sa navazat. akoze ozaj nemate ine starosti??
Boze zeny ste ako stare babky na trhu ved sa nehadajte toto je diskusia tu na to nikto nieje zvedavy

Ahojte. Prosim Vas neviete,ci uz v RS niekomu nabehli pridavky? Ja len zato,ze este zaciatkom minuleho mesiaca som ziadala len o zmenu c.účtu a odvtedy mi este nic neprislo,tak som zvedava,ci bude zase len problém u mna,alebo este mam počkať do zajtra 🤔