icon

Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?

traktor
13. júl 2012

...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉

bibyke
15. máj 2017

Ahojte. Prosim Vas neviete,ci uz v RS niekomu nabehli pridavky? Ja len zato,ze este zaciatkom minuleho mesiaca som ziadala len o zmenu c.účtu a odvtedy mi este nic neprislo,tak som zvedava,ci bude zase len problém u mna,alebo este mam počkať do zajtra 🤔

petmas1
15. máj 2017

@bibyke dnes mi nabehli

bibyke
15. máj 2017

@petmas1 no super. Dakujem. Tak tam idem volať

lea1989
15. máj 2017

Vub Hlohovec niekomu nabehol? 🙂

lenicka6697
15. máj 2017

@gogolienuska zajtra uz urcite okolo 11hod, ten 1 den ma uz nezabije 😀

mizsula
15. máj 2017

@lea1989 zatial nie ;)

marian86
15. máj 2017

@evittam tiez nebudem hadat a hlavne nie o 2 r.starsie prispevky 😉

ivulkap
15. máj 2017

Ahojte,prosim vas to zvys.rodic.prispevku bude az bud.mesiac?

evittam
15. máj 2017

@marian86 Pozri, je tu o tom minimalne jedna diskusia kde zeny pisu vlastne skusenosti. Takze to tu nebudeme spamovat. A aj poznam par, ktore su na predlzenom platenom RP a dieta maju cely den v skolke. 😉

evittam
15. máj 2017

@ivulkap Zvysenie RP je platne od 1.5.2017, RP sa vyplaca mesiac pozadu, cize prvy zvýšeny dostanes v juni.

lea1989
15. máj 2017

@mizsula ďakujem

petuska777
15. máj 2017

Vub TN prišiel

elenkanjelik
15. máj 2017

Slsp SC prave nabehli

domiinicca
15. máj 2017

Unicredit este nie

moni244
15. máj 2017

To fakt nevietr zakladnu vec a to, ze sa rodicak vyplaca spatna? Ja normalne zasnem

marusia12
15. máj 2017

@moni244 a prečo by to mala vedieť? Nie je to podstatné... ja napr. dodnes neviem, čo mi chodí tá platba okolo 23€, čo to vlastne je... nepátrala som, príde na účet a neriešim ani ako sa to volá, kedy to chodí a podobne. Pre niektoré ženy sú to nepodstatné informácie... takže ja žasnem, že pre teba to podstatné je 😀

moni244
15. máj 2017

@marusia12 no ano, je pe mna podstatne, vediet, co odkial dostavam, patri to podla mna k vseobecnemu rozhladu, ale ked tak zoberiem, co sem zeny vypisuju, tak je pravda, zeby som sa nemala cudovat

evittam
15. máj 2017

@marusia12 Ahaaa, ale nadavat na "tetusky" alebo, ze to niekto neposlal a dotycny s tym nema ani nic spolocne to uz ano. 23.52Eur su rodinne pridavky. Keby ti nahodou neprisli tak uz riesis,ze ano.

evittam
15. máj 2017

@moni244 Asi tak ja neviem co sa vôbec cudujes,ze pre niekoho je normalne nevediet veci co patria k zakladnej inteligencii.
Ale zase sme mimo temu.😎😉

marusia12
15. máj 2017

@evittam ja som nikdy nenadávala, že niekto niečo neposlal... je mi to šum a fuk, nečakám na to. Ale sú tú ženy, ktoré sú niekedy existenčne na to odkázané, hold je taká doba a netreba sa im smiať, ani ich inak zosmiešňovať. A vďaka za info, že sú to rodinné, zajtra mi to aj tak vyfučí z hlavy, lebo je mi to jedno... venujem sa iným veciam a toto nepovažujem za dôležité. Niekto ma všeobecný rozhľad v sociálnych dávkach a niekto v inom...

marusia12
15. máj 2017

@evittam ty si už viackrát predviedla v diskusiách, že podstatné veci, ktoré patria k všeobecnému prehľadu ti nič nehovoria. A ak teda sociálne dávky štátu považuješ za prehľad, ktorý mám mať, tak to diky 😀

evittam
15. máj 2017

@marusia12 To nie su socialne davky. Ale nevadi. 😉

marusia12
15. máj 2017

@moni244 vedieť, čo odkiaľ dostávam? Dostávam hádam jednu dávno mesačne, tak to nebudem prežívať a sledovať, či prišla alebo nie.... Toto fakt nepatrí ku všeobecnému rozhľadu človeka.

evittam
15. máj 2017

@marusia12 Ja nemam prehlad o podstatnych veciach?! Bud taka dobra a neklam. Ja mám veľmi dobry prehlad o vsetkych podstatnych veciach. Takže vôbec netusim o com to rozpravas a kde som podla teba co predviedla. Ja nastastie fundovane poradim v oblasti, ktorej rozumiem. Takze zosmiesnuj niekoho ineho.
Btw.ani ja necakam na tie smiesne drobne, ale viem co to je.

marusia12
15. máj 2017

@evittam ale sú to sociálne dávky 😀 Len to nazvali vznešene.... netreba mať veľké oči, že tu štát na niečo prispieva a honosne to nazvali príspevok.

marusia12
15. máj 2017

@evittam no vidiš... a ja neviem a žijem aj tak 😀 Som rada, že máš prehľad, aspoň tu na MK môžeš iným trúbam fundovane poradiť... keď už nezvládnu cez google....

evittam
15. máj 2017

@marusia12 Socialne davky su PN, MD, podpora v nezamestnanosti, dochodok ci už starobný,vdovsky, invalidný,....S rodičovským prispevkom, pridavkami nemá Socialna poistovna nic spolocne.

evittam
15. máj 2017

@marusia12 A kde ja mam "velke oci"?! Ja sa tomuto statu na jeho par drobných mozem tak vies co.

mycuskaa
15. máj 2017

@moni244 vieme ze sa vyplaca spatne len ja napriklad som pocula len ze od maja ale nevedela som ze ci uz v maji budu alebo teda ze to od tohoto mesiaca estelen plati a bude to vyplatene buduci mesiac. netreba zas zo seba robit nadpriemerne inteligentnu 😉 ja zasnem nad tym ze tu moze stale niekto sledovat kto co napise a potom sa navazat. akoze ozaj nemate ine starosti??

domiinicca
15. máj 2017

Boze zeny ste ako stare babky na trhu ved sa nehadajte toto je diskusia tu na to nikto nieje zvedavy