Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@moni244 ziadost o rodicovsky som podpisovala este 27.03., do uzavierky to zrejme spracovat nestihli
@lenicka6697 Fakt uz clovek nevie ako ti to napisat-ano, maju svoje uzavierky presne stanovené-myslim,ze na rok dopredu, taktiez musia uvádzať na bankove prevody datum splatnosti.(ako kazdy v kazdej banke).Ked je dat.spl.15.tak mas na ucte 16.....
A tieto terminy aj v skutocnosti take su-aspon u mna a mojich znamych boli vzdy. 😉
@lenicka6697 No, tak nestihli......
Tu uz fakt zalezi len od pracovnicky UPSVaR. A overila si si ci im naaahodou nieco nechyba?
Ja som podavala ziadost 9.v mesiaci a 15. toho isteho mesiaca som mala uz peniaze na ucte.😉
@evittam rozumiem
@lenicka6697 No, vies-ale to naozaj nie je ich problem. A nehnevaj sa, ale mat malé dieťa a spoliehat sa na to,ze ti pride mozno RP je dost nezodpovedne. Nic v zlom...
@evittam podklady mali vsetky, este som podpisovala prehlasenie, ze otec dietata zije v Nemecku ale ze tam nepracuje, pobera dochodok zo SR. Mohlo to byt kvoli tomu ak si v poistovni overovali ci je to pravda
@evittam syn ma 5 rokov, ma vazne zdravotne problemy, chodime casto po roznych lekaroch. Ja chcem ist uz aj do prace no nemam v rodine nikoho kto by maleho strazil. Moj prijem do aprila bol pridavok na dieta a vyzivne.
@lenicka6697 ale halo, tocis sa dokoliecka, ty si podpisovala ziadost, na to maju cas 30 dni na schvalenie.
@moni244 to som nevedela, ospravedlnujem sa
Waw toto tu si čítať...aspoň sa zasmejem....😂
No ako zeny piplo uz niekomu?
Ja nie, UniCredit
PU-rodičák práve nabehol VUB
Vub košice nabehol
@lenicka6697 tak tak. Oni maju presne stanovene datumy. A aj posta ich ma davno dane ked maju rozniest peniaze na rodicaky.
PB, SLSP dosiel o 10:20
raifessen banka dnes o 11 tej
Spišska Nova Ves VUB nabehol 🙂
Rimavska Sobota slsp nabehlo
@zdenulkam dakujem, ja som myslela, ze uz tento mesiac ale pravda, za maj, dik za odpoved
Ahojte PE rodicak nabehol už niekomu?Ďakujem
@lenjalenja5 ahoj mne vcera. Mam CSOB
Ahojte,je tu ešte niekto,kto nedostal peniažky?vub Čadca
Ani mne este nenabehol
@kikad27 Ďakujem no pekne tak mi zas zabudli asi sms poslať ako sa už oar krat stalo😡Ďakujem

@moni244 a predsa ... nejaky datum splatnosti platby tusim uvadzaju ked ich zadavaju. Medzibankovy prevod trva 1 den. Kazdy mesiac chodim na urad podpisovat ci prislo alebo neprislo vyzivne (kvoli nahradnemu), vzdy ponahlaju kvoli terminom, teraz viem, ze uzavierka mala byt do 11.05. no a 12.05. sa malo posielat. Viem, ze dnes by uz mali prist no este ked som mala inu banku cakala som aj do 17teho kym pripisu.