Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
mne prisla materska uz Vceraaaaaaa 🙂
Hm talk nedavam temu velku sancu
@myska_lili ahoj a aku máš banku prosím
PO - uzávierka 12.-ho, splatnosť 13.-ho
Presov CSOB prave prisli 🙂
hlohovec csob prave nabehli 🙂
SLSP este nic ☹
ano dnes 🙂
Csob presov nabehól teraz
@zuzanka410 mbank 🙂
@melindacicusik dosiel vam rodicovsky?
@sonicika ked nerozumies tak to neries, nechapem naco sem lezu ludia co ich to nezaujima.... Tema je zalozena pre mamicky ktorym napr. nechodi sms o pohybe na ucte aby nemuseli sto krat behat pozerat do bankomatu!!! A pri tych smiesnych rodicakoch a materskych je jeden a tri dni dost rozdiel!!
baby Prešov Tatrabanka uz nabehol
@tanickaskorokubikova
Take zienky si netreba vsimat, zrejme dotycna nema taky problem, jak mnohe maminky.......
nabehol niekomu z BA,ZUNO?
@oxiaction mne nabehol dneska
takže keď mám slsp a ešte mi nič nenabehlo tak nie som sama ... čakám prvý krát rodičovský tak neviem kedy mi to má prísť 😲
@seredciatko este stale cakam ☹
@myska_lili Dik lebo slsp ešte stále nič ☹ nedávam tomu veľku šancu že nabehne dnes 😠
@seredciatko ale uz dnes urcite nedojde 😠
podla coho to vlastne posielaju? podla okresu? ja mam slsp, rodicovsky mi nabehol vcera...
Ja mam slsp a prisiel mi dnes
@zuzanka410 mne raz prisli peniazky aj v sobotu tak som si myslela ze aj teraz pridu sobota alebo pondelok a az som bola v soku ked som to vcera videla... hmmm
@myska_lili mne tiež prišli novembri v sobotu tak dúfam že nabehnú dnes alebo zajtra

slsp Partizanske este nie 😲