Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@kikad27 Ďakujem za odpoveď
@marian86 aho, dnes som bola na UPSVaR nahlasit zmenu bankoveho uctu (kvoli tej exekucii, napriek tomu, ze riadne splacam exekuciu vmiesala sa do to nejaka inkasna agentura, ak mi bloknu ucet bola by som v haji),uradnicka mi povedala, ze idem v hodine 12tej ze dnes, do zajtra maju uzavierku a ze v stredu 12.07. posielaju na ucty, to by mohol rodicovsky prist do piatku 14.07.
Ahojte neviete kedy bude rodičak košice okolie?,,Lilli sa neozvala .Dakujem za info.
@1cita podla info co som dnes dostala z UPSVaR tak 12.07. posielaju, do piatku by malo prist
@lenicka6697 vsak ako pisala lalinko do 11ho je uzavierka takze nabehnu 13-14
kosice a kosice okolie - 14.7.
Aj Brezno by malo mat 14.7.
LV a okolie 13.07.2017
Baby dajte inšpiráciu, čo navštívte ako prvé keď nabehne rodičák? :D
@kikataldikova bankomat 😂
Jezis, pardon automaticky mi opravilo :D málo byť navaríte :D :D
@kikataldikova nevaríme.
Navštívime - reštiku. 😉
@kikataldikova Len zo zaujímavosti-a co varis kym nabehne rodicak...🤔
A Trencin neviete ci 13 alebo 14?
A zilina neviete kedy budu 13-14
Baby uz fakt nie je jedno 1 den hore dole...viete kedy budu tak tie eura tak pouzivajte do vikendu 😉
@evittam čo špajza dá :P
@kikataldikova ....a keď nabehne...
@evittam ja idem zajtra do McDonaldu, takze prve peniaze na jedlo miniem tam. Leb o velky nakup som robila vcera. 😀
@majka99999 kam? Celkom dost drahe...
Nas dementny domaci( byvame v prenajme domu),za nas nezaplatil energie , vsetko preslopkal a dnes rano sme mali navstevu z elektrarni ze pekny den odpajame vas...podarilo sa mo to ubrzdit do obeda ze okolo 13:00;pride zas.takze ja dnes v trencine potrebujem rodicak..muz ma vyplatu ako naschval zajtra...mimochodom platime najom 450 eur a pan .............nam nepredklada ziadne ucty a doklady.len az cez pravnika sa nam podarilo zohnat variabilny symbol ktory treba uviest do platby...takze sme len nedavno platili opilcovi 450 eur a dnes dalsich 170 za 2 mesiace!!takze moj rodicak bude mrtvy uz o 11:00..ak dnes pride.lebo ak nie tak sme v keli.
Dom? Pochybujem..jediny co sme nasli v tejto cene aj s dvorom:/
Uz niekomu aj prisiel RP?
áno teraz mi prišla sms žilina 🙂 slsp
Prima banka Zilina nabehli

@lamey
@evittam vdaka 😉