Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Neviete ci aj v tatrabanke nabehly?
Nové Mesto nad Váhom Tatra banka práve prišli 🙂
@lenicka6697 no nie kazdy ma rodicak na najomne, takze si to dovolit mozem. V oktobri sa vraciam do prace, tak si mienim uzit tieto prazdniny. Potom bude dovolenka na virozy a mesiac prazdnin v skolke a nie na nakupy a nezdrave jedlo. 🙂
Trencin uz niekto ma??
Ano Brezno Prima banka, nabehol.
BA TATRA BANKA MA NIEKTORA MATERSKU ZO SOCIALKY? DAKUJEM
PE CSOB pipol rodicak uz pred 20min
Trencin uz nabehol
Povazska isto zas az zajtra. Hlavne,ze vcera posielali na ucty...
@lenicka6697 no ale mohli by prekvapiť a poslať dnes keď aj TN už má 😄
@lenicka6697
Mozno PB neposielala vcera ale az dnes....a ak aj vcera splatnost prikazu mohli dat 13.7., t.j. pridu zajtra
@laksmi materska alebo rodicovsky?
Tatra banka Zvolen,práve nabehol rodicak
brezno tatra
materska neprisla nikomu? :(
@gogolienuska vsak to. Predsa patrime pod Trenciansky kraj ci nie? Kazdy mesiac to iste, vsetky mesta,okolie PB v TN kraji maju, dokonca aj Zilina a Povazska vzdy az ked Kosice. Je to na hlavu. Pokial viem tak sme stretne Slovensko, nie vychodne. A...uz by nabehlo keby ma byt dnes
@gogolienuska stredne Slovensko
@shania31 poslali vcera, viem to od veducej oddelenia (dnes je urad zatvoreny, je stvrtok)
Brezno rodicak tatrabanka nabehol
@lenicka6697 no veď uvidíme ešte môžu nabehnúť teda aspoň mne už párkrát nabehli o pol 12. Tiež som myslela, že už nie a prekvapili.
@lenicka6697
Ale vsak to je jedno ci si vychodne, stredne alebo ake Slovensko. Ked to tetuse u Vas na urade neposlali, tak neposlali. Ani BA nema zatial.
Baby niekto Ds? Dakujem
@gogolienuska myslis? Ja som zmenila ucet zo SLSP na Tatra banku, Ty mas ktoru banku?
@lenicka6697
No poslat mohli ale nevies splatnost, ci im to vcera alebo az dnes odislo z uctu. A za dalsie, to, ze uradne hodiny nie su pre verejnost, neznamena, ze tetuse tam nepracuju. 😉
@shania31 opakujem, 12.07
odchadzali peniaze z uradu (viem, bola som nahlasit zmenu uctu) a nie je jedno aky kraj...cely TN kraj UZ MA a PB NIE

Piestany nabehol