Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@lenicka6697 no nie kazdy ma rodicak na najomne, takze si to dovolit mozem. V oktobri sa vraciam do prace, tak si mienim uzit tieto prazdniny. Potom bude dovolenka na virozy a mesiac prazdnin v skolke a nie na nakupy a nezdrave jedlo. 🙂
@lenicka6697
Mozno PB neposielala vcera ale az dnes....a ak aj vcera splatnost prikazu mohli dat 13.7., t.j. pridu zajtra
@gogolienuska vsak to. Predsa patrime pod Trenciansky kraj ci nie? Kazdy mesiac to iste, vsetky mesta,okolie PB v TN kraji maju, dokonca aj Zilina a Povazska vzdy az ked Kosice. Je to na hlavu. Pokial viem tak sme stretne Slovensko, nie vychodne. A...uz by nabehlo keby ma byt dnes
@shania31 poslali vcera, viem to od veducej oddelenia (dnes je urad zatvoreny, je stvrtok)
@lenicka6697 no veď uvidíme ešte môžu nabehnúť teda aspoň mne už párkrát nabehli o pol 12. Tiež som myslela, že už nie a prekvapili.
@lenicka6697
Ale vsak to je jedno ci si vychodne, stredne alebo ake Slovensko. Ked to tetuse u Vas na urade neposlali, tak neposlali. Ani BA nema zatial.
@gogolienuska myslis? Ja som zmenila ucet zo SLSP na Tatra banku, Ty mas ktoru banku?
@lenicka6697
No poslat mohli ale nevies splatnost, ci im to vcera alebo az dnes odislo z uctu. A za dalsie, to, ze uradne hodiny nie su pre verejnost, neznamena, ze tetuse tam nepracuju. 😉
@shania31 opakujem, 12.07
odchadzali peniaze z uradu (viem, bola som nahlasit zmenu uctu) a nie je jedno aky kraj...cely TN kraj UZ MA a PB NIE

Piestany nabehol