Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Piestany nabehol rodicak ale sms neprisla poztela som na ib
@lenicka6697 a tieto vymenovane mesta maju dnes ? Kosice a okolie zajtra ? 🙈
@oreo369 nepatri nahodou Ružomberok pod ZA kraj?
KE NIEKTO ?? či až zajtra???
@sona3001 no, vzdy, kazdy mesiac to tak je ze hentie mesta maju prvy den (to by malo byt dnes) a zvysok ten druhy, zajtra (i ked my nie sme ani nepatrime ku KE okoliu mame vtedy ked KE)
Trencin slsp rodicak teraz
Ja som si vsimla ze KE maju vzdy den po mne cize po BA a okoli. takze ja som dostala dnes
@lenicka6697 Som si myslela ze tie ,, hente ,, mesta mali vcera a my dnes 🙂 Vydrzime aj ked minuly mesiac to bolo 15 teho. Aaa dakujem Leni 😊
@lenicka6697 vsetko je podla abecedi 😊
@monula20 podla coho? To iste nie, iba ak mate vyplaceny cez postu
@lenicka6697 áno ale mam vždy druhý výplatny deň vždy keď majú Košice 👋
@lenicka6697 Púchov dostáva z považskej Bystrice takže my v Púchove máme vtedy keď aj vy.
@gogolienuska @oreo369 @sona3001 teraz mi odpisala pracovnicka z uradu, s ktoru komunikujem kvoli nahradnemu vyzivnemu, z uradu prace odisli davky vcera, t.j. v pondelok, ze uz zalezi iba od banky ako kedy ich spracuje. Podla tohto by malo byt dnes na ucte
bolo by super
@lenicka6697 ahoj keby pipnee
Zienky ak mi post.poukazkou vzdy chodil rod.prispevok 19 den v mesiaci je sanca ze mi pride teraz v piatok 18.?? Ideme totiz na dovolenku
Ga - dnes alebo zajtra, neviete?
Senica mal niekto dakujem
NR RP teraz
Dievčatááá pozrite IB lebo smsky dnes majú spoždení 🙂 mne prisla dnes výplata a nič nepíplo.
Teraz piplo rodičak zvolen😆
Postová banka piplo 😂😂
@kikales pondelok, utorok. Ked som mala este cez postu postarka mi nikdy nedoniesla sek skor ako 20teho
@oreo369 to by teda bolo, ja pozeram aj mobilnu IB appku ci nahodou, i ked z malou dusickou
Roznava slsp piplo
Bratislava neviete?
A Žilina?
PB niekto?
Takze pnka dnes na ucet???

@lenkageistova suhlasim, Lebo kazdy mesiac cele okolie (Ilava, Puchov, Dubnice, Ilava, Zilina, Trencin atd.) ma prvy den a Povazska ten druhy ked KE