Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@lenicka6697 SP vyplaca zo Slov.sporitelne?! Na to si ako prisla.😂😂😂 SP ako aj UPSVaR vyplacaju so Statnej pokladnice.
@lenicka6697 presne, preto som písala že 11.08. sme mali uzávierku, a podľa toho by peniaze mali byť na účte 14.08. ale výplatný termín je 15.08.
Kocky z BA uz vam nabehol rodicak? Ja som menila ucet tak teraz neviem ci mam cakat alebo zavolat pani na UPSVAR ci platba odisla kam mala.
Mne zatiaľ nie.
@evittam znamy ma invalidny dochodok, zo Socialnej poistovne mu to chodi zo SLSP uctu, tak mu to ukazuje v IB. Mne chodi zrazka vyzivneho zo Socialnej poistovne tiez zo SLSP uctu.
@lalinko2010 tak to aj vychadza, ale nevadi, tych par hodin ma dnes uz nezabije, mal by uz dnes prist. V banke mi raz spominali, ze je mozne zadat aj akysi datum splatnosti, kedy maju byt peniaze na ucte, ten je vatsinou 16teho (ak prave nevychadza na ten ten sviatok)
@evittam mne z DE uctu na moj v Tatra banke pride vzdy do 24 hodin, priklad peniaze DE odoslane 30.07. poobede 03.08. rano uz na ucte
@bibyke ja som nahlasovala zmenu uctu v den uzavierky aj mi prislo na novy ucet normalne este v ten mesiac
@lenicka6697 Blbosť. Kod banky 8180-statna pokladnica. Uz dlho.
@bibyke davala som v predstihu- okolo 1.7 som im osobne zaniesla tlacivo. k 15.7. mi prislo este na stary a teraz by uz malo na novy. Myslim 😀
@slunce3 hehe no ved to sa ani ja nebojim, ze by som nestihla rozmlazit 😀 Len skor som sa bala ci to zas neposlali na stary, bo ten uz je neaktivny. Ak teda BA este nema je to ok 🙂
@lenicka6697 No podla mna su to 3prac.dni co pises a nie 24hodin.
@evittam preco mi potom chodi zrazka vyzivneho s kodom banky 0900?
@evittam prevod medzi bankami po novom je do 24 hod
@petatrubicka Ja viem. Pisem niekde nieco ine?! A nie je to ziadna novinka😉
@lenicka6697 No to netusim.
@esther03 BA VUB ani mBank este nic, prave som pozerala.
@majka99999 este je skoro, az po 10tej 11tej
Nenabehlo vam kosice okolie
@zlaurusikt Nie 🙄
@lenicka6697 asi zavisi od pracovnikov
@bibyke asi hej
Práve som volala z UPSVaR Ba a že oni majú nastavený dátum 16.08. na peniaze, takže vraj dnes by to malo prísť a MBank nabiehajú peniaze po 11:00 a 15:00, tak som zvedavá či dnes nabehnú.
Nikto este nic? Co ani dnes nebude? Uz je 16teho
Ma niekto kosice okolie rd.

@slunce3 Zaujimave mne z bezneho uctu vo VUB na iny BU 24h, so statnej pokladnice tiez, z DE 2dni.😉