Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Prestante sa navazat do evittam. Nahodou kazdy mesiac pomoze, poradi, vieme, kedy maju prist davky z UP.
@korytnacka1 tobze vieme kedy nabehnu je vdaka lalinko a lilly...😉
aojte zienky myslite ze dnes bude mat zilina?
@marian86 ked budes chciet maximalnu podporu tak ti zeny z uradu asi neporadia, zato dobra uctovnicka urcite🙂 trosku sleduj aj okolie - evitam uz poradila tolko zenam ze az ( ja by som to osobne nerobila, mam na celu vec iny nazor... v kazdom pripade tie zenske jej maju nohy zato bozkavat a nie tu podrypavat...)
pekny den
Zienky okres Senec pride vo stvrtok? Vzdy mi chodi, ak padne 15teho na vikend v piatok, alebo na sviatok vzdy den predtym. Znama mi hovorila, ze uz zajtra, co sa mi teda nechce verit 🙂
@marian86 roznavu neviete?dakujem
Bytča SLSP akurát pipol rodicak
BOŠANY/PARTIZANSKE rodicak?
Rodicak už nepoberam ale prídavky práve nabehli ak by niekomu info pomohlo.prima banka
Knm poštová banka mam
Neviete nahodou kedy bude rodičak Nove Zamky tatrabanka?
@krissmac ano, zajtra
Žilina - rodičák na účte
Zienky idem po radu. Kedy chodi materska? Zatial sme poberali rodicak, od tohto mesiaca ma manzel matersku a staaaaale nic. Dakujem
Prosím vás veľmi pekne za odpovede chcem sa opýtať či už dostal niekto rodičovský príspevok na účet?
materska kedy dojde neviete ?
Má niekto už zo Senice?
@10simonka10 ja mam tatra banku
Trencin rodicak uz..
Tatra banka Dubnica nad vahom prave pipol
Slsp 🙂
@marshmallow netusim stale sa to rozhadzu

@evittam sa ti niekedy cudujem ze stale zenam tu radis☹ vzdy sa najde nejaka dobra dusa, ktora ta aj tak ofrfle - a to si tu mnohym tolko penazi nahnala ze cely zivot tolko nezarobia ako vdaka tvojim radam na MD ci v nezamestnanosti☹ za dobrotu na zobrotu...
pekny den