Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Senec VÚB teraz nabehol rodičovský príspevok.
Prosim vas mal uz niekto RP Skalica?dakujem
Aj mne uz nabehol mam tatra banku
Nitra má niekto ?
SC Unicredit nabehlo
@jana110696 Áno prišlo dnes.
@jana110696 - uz áno,RP TB
@evittam mne prišlo len ocr vo štvrtok. Tak mne asi až budúci mesiac ☹ príde podpora
@gogolienuska Zalezi aj od toho kedy si podávala žiadosť, ci maju vsetko v poriadku. Je mozne,ze je nejaký problém na SP. Napr.u mna nemal zamestnavatel dve obdobia spravne uvedene vo výkazoch.
ahojte všetky ste uz dostali na účet rodičovsky?
Chcem sa spytat ako to je s rodicakom cez postu...ked je dnes 18 myslite ze ho odosielali uz minuly tyzden? Alebo este len dnes
Dievcence mimo temu ak niekomu vadi vymazem,ale nemate niektora vszp a preplatok na rocnom zuctovani. Chcem vediet ci uz posielali.
@kikad27 mne uz prisiel
@kikad27 @majka99999 to ročne zúčtovanie posielajú každému? Lebo minulý rok som mala no teraz ešte ani papier neprišiel
@zazalienkas no ja neviem, kazdemu urcite nie, len kto mal vyssie doplatky na lieky. Mne dosiel minuly rok prvykrat. Tento rok mam len na mladsieho syna.
@zazalienkas prijem nesmie byt vyssi ako okolo 6000e za rok. Pokial ste zamestnana tak to by mal riesit zamestnavatel
@majka99999 no mne tiež minulý rok prvýkrát, ale o malej tam nebolo ani slovo tak neviem či sa to vzťahovalo na mňa keď som na RD alebo na malú
@kikad27 no ja som na RD takže vôbec neviem ako to je
@majka99999 poslali na ucet alebo sekom?
@kikad27 Mne uz toez dávno-post.poukazkou.
@zvolsiinylogin
@zazalienkas Z coho chces preplatok ak si na RD? Jedine,ze by za lieky ale tam neviem ako to funguje,nakolko my ziadne lieky neberieme.
*tiez
@evittam aj minulý rok mi prišlo preto sa na to pýtam keďze už rok predtým som bola na RD......nevravím že ho chcem len som sa pýtala či chodí každému
@zazalienkas A neskončilo ti zamestnanie alebo take nieco?
@evittam no 2 mesiace som bola na dohodu pred materskou
@zazalienkas to je za malu, aj mne to chodi na meno deti. Urcite nie je muzove ani moje. Ked zaplatis v lekarni vela za lieky na predpis. Mensi byva chory, tak jemu prislo.
@majka99999 aha tak uvidíme mne to.pride keď tak k otcovi na trvalý pobyt
@majka99999 Je rozdiel preplatok za lieky a rocne zúčtovanie poistneho.
V tomto pripade ide určite o preplatenie liekov.
@evittam ja im to vysvetlovat nebudem, ja viem, o co ide. Niektori nerozoznaju danovy bonus na dieta a odpocitatelnu polozku na manzelku. Niektori si myslia, ze im vratia nejake dane, aj ked boli cely rok na rodicaku (im konkretne, nie manzelovi). Nech si nastuduju, takych vysvetlovacich tem je aj na MK plno, je v nich urcite aj dost prispevkov od teba a majusqa. 🙂

Vub ba nabehol