icon

Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?

traktor
13. júl 2012

...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉

korytnacka1
3. okt 2017

@lalinko2010 preto lebo vzdy pride na ucet v iny datum. Tiez som za to keby bol iba 1 datum. V septembri bol 15teho sviatok, mohli byt 14teho, boli uz 13teho. Ked uz boli spomenute tie vyplaty, vela zamestnavatelov ked 10teho vychadza na sobotu poslu 9teho . Na rodicovsky a pridavky nie je stanoveny asi ziaden termin, kedysi boli na ucte do 15teho najneskor. Taktiez to rozdelenie: okolie PB- PU, TN, ZA, Ilava a okolie ma vzdy prvy den, Povazska vtedy ked Kosice. Co ma PB spolocne s Kosicami? Vyse 100 km, my sme stredne Slovensko, TN kraj a mame na ucte vtedy ked vychod SR, to je tak trosku na hlavu, divne. Akoby sme ani nepatrili pod TN kraj.

marian86
3. okt 2017

@korytnacka1 tak napis ministrovi..uradnicky s tym nic nemaju. A dokonca mozme byt radi ze vyplatia okolo 15 ho, kedze vyplatit musia do konca mesiaca!

korytnacka1
3. okt 2017

@marian86 mne nevadi pockat len nevidim zmysel v tom preco ma mesto na strednom Slovensku Povazska Bystrica vtedy ked Kosice ktore patria na vychod SR

marian86
3. okt 2017

@korytnacka1 ja som.Galanta a tiez dostanem ako.Ke...neriesim, tych par dni nezabiju

evittam
3. okt 2017

@korytnacka1 A precov tom hľadáš zmysel?😉
Btw.ja som nikdy nemala neskor ako max.15.v mesiaci.

mamicka28
9. okt 2017

Prosím vás, mala som vyplácaný RP na adresu, dnes som dala zmenu aby mi posielali na účet, som okr. Komárno, keď som sa pani pýtala nevedela mi povedať, lebo ona že iba zastupuje ..neviem teraz čo príde teda ešte poštou či už na účet? Ďakujem za odpovede

marian86
9. okt 2017

@mamicka28 ak stihnu do 2 dni urobit zmenu,tak je sanca ze uz na ucet...

katkarv
11. okt 2017

Neviem či si myslím správne,ale ak uzávierka bude dnes,tak jedna polovica bude mať v piatok a druha v pondelok?

majkamad
11. okt 2017

@katkarv O siestej rano myslite na rodicak ci matersku? 🙂 Zavidim vam vasu cerstvost zrana.

mircalla
11. okt 2017

@majkamad A to je dnes len 11teho

katkarv
11. okt 2017

@majkamad keď ti môj príspevok urobil deň krajší,nech sa páči.Inak neviem ako súvisí dátum a čas o ktorom to píšem.Ja keď neviem odpoveď tak nekomentujem,ale vidím že niekoho to baví.Tu na koníku a hlavne v tejto téme nič neobvyklé.Keď som 9.12.2016 napísala správu že už mám na účte označili ma za klamárku.Dosť smutné že sa zabúda (často) na to na čo táto téma slúži.

marian86
11. okt 2017

@katkarv uz bolo pisane nabehnu 13 a 16

katkarv
11. okt 2017

@marian86 Ďakujem pekne,toto som chcela vedieť.

sticker
majka2
11. okt 2017

A Žiline bude patriť ktorý dátum 13 či 16?

janakomancova
11. okt 2017

@majka2 13

marusia12
11. okt 2017

@korytnacka1 a z čoho odvodzuješ, že Považská je na strede SR a teda východ môže mať neskôr? Počítaš to smerom k BA? 😀
Tvoje príspevky sú viac ako úsmevné. Ak by si bola znalá v tejto problematike, už sa to tu viackrát písalo... oba príspevky majú nabehnúť do posledného dńa v mesiaci... t.j. niekedy 30 a niekedy 31... takže to, že máte 15 je len dobrá vôľa štátu. Neviem čo by ste tu robili, ak by raz poslali prachy 29.
Podaj do parlamentu interpeláciu, prečo to tak je... a nerieš to na MK, tu to nemá žiadnu odozvu a nič sa s týmto kvákaním nezmení.
Keby si si prečítala pár strán príspevkov dozadu, tak by si vedela, na akom princípe funguje to vyplácanie a ako sa určujú dátumy na celý rok vopred... dokonca tu nedávno bol komplet zoznam, kedy budú peniaze do decembra nabiehať.
Tak si vylož nohy a nestresuj.

carla27
11. okt 2017

Nečudujem sa, že mnohé pracovníčky UPSVAR sa správajú ako neurotické chladné príšerky...ak sú zaregistrované na koníkovi a čítajú tieto nezmysly🙂 no tak sa nezbláznime, že niektorým príde v piatok a ďalším v pondelok...aj tak ho väčšina oplieska za dva dni a 17teho tu začnú otázky: mamičky, neviete kedy príde v novembri? Vďaka Bohu som umelkyňa.keby robím v podobnej administratíve v oblasti sociálnych záležitostí, tak by lietali pierka🙂

lalinko2010
11. okt 2017

@carla27 pekne si napísala, ja sa nad otázkami - kedy bude rp - už nepozastavujem, aj tak mi neveria a pritom robím na up.

LV a okolie 13.10. na účte!

mycuskaa
11. okt 2017

@lalinko2010 ahoj. nikdy som sa nepytala tuto otazku 🙈 ani nejde o to ze potrebujem prasule ale musim urobit velku objednavku kde miniem skoro cely rodicak tak by mi pomohlo vediet kedy budu mat PN. ak by si vedela aby som vedela kedy nachystat objednavku ci uz stvrtok alebo sa nemusim ponahlat 🙈 dakujem za odpoved

lalinko2010
11. okt 2017

@mycuskaa ešte PN nemajú ukončenú uzávierka, takže je dosť možné že až 16.10.

korytnacka1
11. okt 2017

@marusia12 ok, beriem. Nejdem teraz rozoberat ktore mesto je v ktorej casti Slovenska len mi to pride zvlastne, ze vsetky okolite mesta v blizkosti Povazskej maju prvy den no Povazska az ten druhy. To, ze sa to nie je podla krajov mi je jasne. Ja sa tu nechcem hadat.

mycuskaa
11. okt 2017

@lalinko2010 dakujem za odpoved 😉 pekny den

bubi1121
11. okt 2017

@lalinko2010 a nahodou okres Nove Zamky nevies? Dakujem 🙂

lalinko2010
11. okt 2017

@bubi1121 nie uzatvorený predpis, takže neviem. ale skôr asi 16.10.

petrag25
11. okt 2017

@lalinko2010 a nahodou okres Rimavská Sobota?

carla27
11. okt 2017

@lalinko2010 nezávidím Ti ten prúser, ktorý Ťa tu čaká, ak niektorej mamičke z LV a okolia nedajbože nepríde🙂

ivanusko
11. okt 2017

@lalinko2010 ahoj a poprad prosim ta kedy? Lebo niekto hovori tak a niekto tak...tak sa pytam teba. Dakujem

marian86
11. okt 2017

@carla27 urcite pride, tak.ako pisala 😉

carla27
11. okt 2017

Ja som od Trencina🙂 Ci pride v piatok alebo pondelok...pohoda🙂

jana110696
12. okt 2017

@lalinko2010 neviete prosim kedy bude mat NR ?