Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@mojezalezitost : no ked si š tak až asi pozajtra nie, aspoň tak to kedysi bolo že to podľa abecedy išlo, lebo viem že mama je s, a berie vždy 19
ahojte, a čo prešov? Ja zatiaľ rodičovský za 11/2013 na účte nemám, a to je 19.12. Divné sa mi to zdá ... A čo vy?
Viem, že je ešte skoro sa pýtať no doteraz som mala rodičovský na poštu.
Mamičky, ktorým chodí rodičovský na účet v Tatrabanke, kedy ho mávate na účte? Neviem či ho môžem už 17-teho čakať.
ja rátam že mne nabehne až v stredu 😀 😀 😀 keby nabehol skôr tak to by bol zázrak ,lebo naše tetušky na úrade majú vždy čas 😠 😠 😠
@aknelusenka Ďakujem, no pre istotu počkám do piatku až nechodím do banky zbytočne.
Na Vianoce si dali nacas,tak teraz nam to vratia aj s urokami 😀...
Myslim ze az zajtra....
baby ved peniaze nabehuju v urcitych intervaloch nnie len tak kedy ich napadne 🙂 ked pridu dnes tak najskor o 10:00
@katarinka48 Zvláštne. Včera som sa pýtala na ÚPSVaR a povedali mi, že posielajú 14-teho alebo 15-teho. Snáď na účte do piatku peniaze budú.
@lilly0812 to urcite ano 🙂 mne chodia vzdy 15teho iba ak je nedela 15teho tak pridu 16teho
@mojezalezitost mne tiež chodí šekom a každý mesiac 18-teho. Samozrejme ak to vychádza na víkend tak sa to posunie - ak 18-teho vychádza v sobotu tak peniaze mi prídu 17-teho a ak 18-teho vychádza na nedeľu, tak 19-teho mám peniaze. 🙂
@katarinka48 Veď uvidím, ak to stihnem išla by som sa spýtať do banky aj zajtra poobede.

a ten kto dostava peniaze sekom ten dostane kedy?