Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@mojezalezitost kamaratke chodi sekom a zajtra bude mat
@mojezalezitost : no ked si š tak až asi pozajtra nie, aspoň tak to kedysi bolo že to podľa abecedy išlo, lebo viem že mama je s, a berie vždy 19
ale ja som š. tak neviem ci ho dostanem zajtra.
ahojte, a čo prešov? Ja zatiaľ rodičovský za 11/2013 na účte nemám, a to je 19.12. Divné sa mi to zdá ... A čo vy?
Viem, že je ešte skoro sa pýtať no doteraz som mala rodičovský na poštu.
Mamičky, ktorým chodí rodičovský na účet v Tatrabanke, kedy ho mávate na účte? Neviem či ho môžem už 17-teho čakať.
no tak schválne príde dnes alebo nie ,čo myslíte ?
@zuzanka410 nemyslim....najskor zajtra.... 😀
ja rátam že mne nabehne až v stredu 😀 😀 😀 keby nabehol skôr tak to by bol zázrak ,lebo naše tetušky na úrade majú vždy čas 😠 😠 😠
@zuzanka410 aj ja si myslim ze az v stredu
@lilly0812 okolo 15, 16...
@aknelusenka Ďakujem, no pre istotu počkám do piatku až nechodím do banky zbytočne.
Aj podla mna az zajtra alebo stredu
Prešov čsob nič
Na Vianoce si dali nacas,tak teraz nam to vratia aj s urokami 😀...
Myslim ze az zajtra....
Prešov, m-bank, nič 😒
@lilly0812 ja mám už 15teho v TB
Mne chodí 15 v mesiaci vychadza ,ze zajtra nabehne a ja mam vub.
baby ved peniaze nabehuju v urcitych intervaloch nnie len tak kedy ich napadne 🙂 ked pridu dnes tak najskor o 10:00
@katarinka48 Zvláštne. Včera som sa pýtala na ÚPSVaR a povedali mi, že posielajú 14-teho alebo 15-teho. Snáď na účte do piatku peniaze budú.
@lilly0812 to urcite ano 🙂 mne chodia vzdy 15teho iba ak je nedela 15teho tak pridu 16teho
🙂
Materská BA na účte.
@mojezalezitost mne tiež chodí šekom a každý mesiac 18-teho. Samozrejme ak to vychádza na víkend tak sa to posunie - ak 18-teho vychádza v sobotu tak peniaze mi prídu 17-teho a ak 18-teho vychádza na nedeľu, tak 19-teho mám peniaze. 🙂
@katarinka48 Veď uvidím, ak to stihnem išla by som sa spýtať do banky aj zajtra poobede.
@lilly0812 vsak uvidis 🙂 ved oni pridu
@katarinka48 určite áno 🙂

a ten kto dostava peniaze sekom ten dostane kedy?