Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@cikada neni zac
Baby, viem že je to skoro, ale neviete ako to bude s RD v decembri? Ďakujem
@damianadam uzávierka v okrese LV je 8.12., veľmo veľmi skoro.
@lalinko2010 fiha, takže 11-13na účte, nie? Ďakujem ☺
@damianadam možné to je, presne to viem toho 8.12 po ukončíme výplaty dávok.
Košice okolie neviete kedy nabehne v decembry???Dakujem za info🙂
@1cita do 13.určite
minuly rok boli uz 9teho na ucte tak snad aj tento rok dojdu skor
ja som mala minulý rok 12.teho
Tak teraz ktoreho vlastne každy piše inač😀
@1cita ja myslím že 11-13........vždy je v decembri skôr
@zazalienkas ...vies, co znamená mysiiet..?😁😉
Je tu nejaká pani čo robí na úrade práce alebo na sociálnej poisťovni? Potrebovala by som poradiť. Len v skratke napíšem, že manžel chce ísť na materskú, ja ukončím poberanie rodičovského príspevku a chcela by som začať poberať podporu, kedže pracovná zmluva mi skončila dňom nástupu na materskú. Len mám pár otázok a chcem sa trocha informovať, než pôjdem niečo vybavovať.
@evittam to by ste neboli vy keby ste sa nezapojili.........viem čo je myslieť nie som sprostá ovca.........kvôli vám som to tu prestala sledovať a reagovať a vidím, že v tom radšej budem pokračovať
@zazalienkas 😂😂😂
Som netušila,ze dokazem niekoho az tak vytočiť. Som sa pobavila po ranu. Dakujem.
Btw."sprostou ovcou" si sa nazvala sama.😉
@terka1607 je tu skupina https://www.modrykonik.sk/group/2320/
Kedy bude mat uzavierku zilina?
@evittam a to že ste ma vytočili tvrdíte vy.......poprosím vás na moje komentáre nereagovať........každý môže napísať čo si myslí alebo sa vás treba najskôr spýtať či si to môže dovoliť? Možno ste tu niekomu poradili alebo niečo neviem neriešim, ale ja som sa na nič nepýtala takže by ste mohli trošku zvážiť na čo reagovať treba a na čo nie.......majte sa
@zazalienkas Ved práve, že každý moze reagovať na co chce-presne ako si napisala.
Ahojte neviete nahodou kedy ma poprad uzavierku? Dakujem

majuska0503 dakujem