Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@marian86 a nr náááhodou nevieš? 🙂 ďakujem
Dobrý deň neviete nikto kedy budu vyplacat na postu dakujem
@carla27 a robotku uz mas?
@emilia25 napr ja ked zaplatim skolku ostane mi vyska rodicaku a to este ani nemam robotu
@marshmallow ked bol muz cez agenturu bolo normalka ze si posuvali termin vyplaty aj 17 aj 14 a vyhovorka uctovnicky nestihaju ale kazdy vedel ze cim dlhsie na ucte tym viac penazi na urokoch.dnes v tej istej firme resp.priamo pod tu firmu uctovnicky raz tolko ludi a vzdy termin do 4 pracovneho dna ale povecsine uz 3ti prac.den.takto to robia nenazrany zamestnavatelia.
@marshmallow nemam robotu aj mam..studujem film a celkom sa tym da uzivit aj popri studiu
ja nemam pracu...studujem film...ale zarabam si ako tak pisanim uz pocas studia..s umenim sa da🙂
Ahojte 🙂 ešte nič?!
@veroni111 podla mna zajtra
teraz prišla slsp žilina
dobry den dostal uz niekto z ke na ucet rodicovsky alebo matersku
Bytča SLSP mááááám 🙂
Žilina pridavky na účte slsp
@fede001 zajtra dnes má prvá várka
@damianadam 12-13 nabehnu 😉
nie zajtra oni nezvyknu posielat neparny den ale parny a odkial viete
@zazalienkas vdaka bo uz som popletena
Snv ma niekto?
Baby a materskú z BA nik ešte nemal?
@marian86 myslim že 11-12 budu kedze ja uz mam a mavam prvy den 🙂
@zazalienkas Lv a okolie 12-ho, Ke a okolie 13-ho.. tak pisali tetusky z uradu.. a vzdy mali pravdu.. dnes dostane iba par mesto.. ako napr. Zilina 🙂 vzdy to tak bolo
@marian86 tak to som nevedela ze su aj vynimocne mesta :D som rada ze tam spadam :D :D cize december ma 3 vyplatne dni?
@zazalienkas nie vzdy su iba 2 dni, ako pisu lalinko a lilly.... a iba par mesto ma obcas vzdy ako prvu, a potom na druhy a 3 den ostatny ako to ma byt ... 🙂
@marian86 aha no tak drzim palce az aj ostatnym pride dnes a zajtra..........zatial sa mi nestalo ze by som mala skor ako ine mesta z prvej varky
baby 21.11 som si bola vybavovat rodicak. 3.11 mi skoncila materska? pridu mi tento mesiac? 😉
@marian86 neviete náhodou či je sú tych výnimočných mestách aj Piešťany?
@zazalienkas to netusi nikto .. :- podla mna to zavisi na banke uz, kedy pusta...
@nikcabb noa ak tetusky boli rychle tak ano 🙂

Môj posledný rodičák🙂 Konečne už skončia nerváky typu: No kedy mi asi pípne sms? Smola..už nepípne🙂