Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@fede001 ani rk nie 🙂
Nr uz ma niekto ?
Po nabehol teraz 😉
@kikad27 materska asi nepríde dnes... tiez mam pobocku BA
Sory baby ale som nasrata ale asi niesom sama
PE, Otp banka, rodičak,práve teraz 🙂 pekne sviatky
@fede001 ani bratislava nema este a to som minuly rok mala 9.12
na face pisu ze aj kosice maju niektore hoc mi to nejde do hlavy. ked maju taku banku ako ja a ja nic...
Ja som Z Brezna A nič
@fede001 uz s tym prestante, zobracsky vychod a podobne furt posledný, nie nie ste. sama som z vychodu, zijem v BA tak skor zo zvedavosti sledujem obe strany a pre vas pokoj ani ta "bohata" Bratislava este nema a uz niekolko mesiacov dostava ako posledna. nezhadzujte sa prosim. vychod je nadherny a zije sa tam skvelo. milujem vychod, ale ak vas nevie uzivit treba sa posunut dalej a hadat sa nechcem.
len mna ako vychodnarku zijucu na zapadne neskutocne vytacaju tieto zabomysie vychodozapadniarske vojny. naco?????
BR práve nabehol RP
Uz vcera som pisala mam autisticku dceru a potrebuje lieky dva dni uz ich nemala suseda my nepizicala tak cakam aby som isla vybrat recept
@baaambulkaa no že majú len dnes uzávierku teraz som volala tam lebo mi ešte ani rozhodnutie neprišlo,tak hned som sa na to jej opytala. A zajtra posielajú peniaze že do piatku by mali byť na uctoch
@beky1813 ja chapem, ze mnohe na to doslova cakaju, nemaju muzov, pracu, zla situacia, ja nic z toho neodsudzujem, sama viem ako sa na vychode zije, ale ukazovat na niekoho, ze ten sa ma lepsie? a nasrata je lebo ma predstavu, ze ked niekto zije mimo KE ma sa lepsie ,alebo neviem. ved kazdy si je strojcom vlastneho stastia. vdaka Bohu za mojho muza, ze sa o nas vie postarat. tusim dam za neho cely ruzenec rovno. :D
Tak si musis zariadit aby si dietatu vedela dat lieky. A da sa v lekarnach dohodnut aj tak ze liek ti daju a zaplatis o 2 dni.
@fede001 ale ved ja vas chapem, ale zato nemozu iní, ani tí z celeho slovenska ktorí uz podla vas vsetci peniaze maju. no nemaju a tiez cakaju. ja vas nijakym sposobom neodsudzujem, ale preco zhadzute seba takouto komunikaciou. zobracke KE? boli ste este dalej na vychod? KE nie je zobracke ani nahodou.
@mishelyn napriklad ako sa mame v HE? :D Humenne je mimochodom to naj mesto na svete :* kebyze tam bolo viac prace
ja dostavam stale ako posledna - teda medzi poslednymi mestami a tu som , este zo mna neubudlo. a nie som na to nasrata :D nemame sa najlepsie lebo chlap prestal robit v DE a tu tie platy stoja za prd ale rezervu mame vzdy ....btw nemalo cele SK iba niektori tak neviem o akom zobracskom vychode je reč :D
Viem, že to tu už bolo spomínané, (lilly to písala tuším)...ale ani za svet to neviem nájsť
Ako je na tom BA s rodicakom?Kedy vy mal prísť?
Ďakujem
@kacena93211 BA asi zajtra, akurat som pozerala a pridavky este nenabehli. Ale zase je viac obvodov a niektore chodia skor a niektore neskor.
@beky1813
Ďakujem 🙂
A všetkým prajem krásne sviatky ;) 🙂
@kacena93211 lilly pisala Ke a okolie 13 ho.. lalinko Lv a okolie dnes

Cele sk dnes dostalo peniaze lem zobracky z ke nic nedostali