Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
ano,rodicak a pridavky.
Zdravim.Mne tiez neprisiel rodicovsky.Som z Trnavy.Chodi mi k 15 a neni ani vikend tak nechapem co sa deje.Preco meska?
Mne nabehol teraz poobede, doobeda tam este nebol🙂
BA ZUNO konecne mam 🙂
vub trencin nabehol
Ja mam slovensku a stale nic ☹
csob BA a stale nic :(
Mne o den neskor prisiel
https://www.facebook.com/groups/225175800993155/ pridajte sa
Ja este stale nemam. Mam VUB, som z TT, je 10:30, 17teho a na ucte velke nic ☹
@zuuzzu v trnave s vubkou je nas takych viac 😠
Zuno BA nabehol 🙂
slovenska sporitelna včera.
aj ja mam vub a trnava a stale nic.....dajte vediet ked vam dorazi
trencin slovenska sporitelna dnes prisiel 🙂
Ahojte, neviete mi poradiť, či nebola nejaká zmena v zákone, lebo sestra dostava rodičovský spolu s prídavkami, ale dnes jej nabehli len prídavky, jej malá má 2,5 roka, ja zatial dostávam materskú a tá je vyplácaná zo soc. poisťovne, tak jej neviem poradiť. ☹
dievčence vidím, že každý mesiac tu rozoebráte dátumy, banky.
Každý okres a aj úrad - úrad práce a soc. poisťovňa si zadávajú úhrady do systému samé. To znamená, že v jednom okrese môžu kľudne dávky trebárs zo soc.poist. odchádzať dňa 14-teho, v inom max 15-teho.
tento mesiac napr. rodičovské a prídavky okres GA boli 14.1, okres DS 15.1. Čiže je to individuálne a potom už len záleží, ako má ktorá banka nastavený príjem peňazí zo Štátnej pokladne 😉

@malachaj16
asi tak. Ja ich mám vždy 14-teho, ak tento dátum pripadne na víkend, tak aj skôr. A tento mesiac až dnes. Už som sa naľakala, že na mňa zabudli alebo čo :D