Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Prosim uz niekdo mal podporu na ucet okres senica dakujem
Je tu niekto kto robi s tym? Potrebujem sa nieco opytat
@naja1612 ano zv uz v pondelok
@modroocka177 A s čím konkrétne? Sa rovno spytaj-je to jednoduchšie.
Dakujem uz mam to poriesene.Dakujem
@malibu21 😣😣 nic ineho sa ani necakat nedalo... 😢😢😢
To sa dalo čakať, načo by podporili mladé rodiny a tým rast pôrodnosti na Slovensku
smejdi hnusni ja som s tym ratala ze ho zvysia,no nic zase budeme zivorit
viem ze to sem nepatri ale chcem sa opytat ci niekto nevie o dajakych charitatyvnych alebo inych instituciach.som na tom financne zle a mam dve postihnute deti ale viem aka je vasa odpoved niesom sama ale ak nieco nevymyslim tak to bude este horsie som sama snimi a neviem ako dalej.vdaka za vase rady
@funnyzuzanka asi tak nekomentujem to len ma to zarazilo trikrat ziadat o zvysenie a neuspesne :/
Dobry deň, chcem sa spýtať, malá mi 25.5.dovršila už 3 roky. Budu mi ešte teraz v júni posielať rodičák. Ďakujem
@lenka280306 ano
Ahojte baby....chcem sa opytat...minuly mesiac 23.5.2018 som podala ziadost o prispevky pri nar.dietatka....pridu mi peniazky tento mesiac?
Dakujem
Dakujem
A myslite,ze tento mesiac bude skor? Ked 16teho vychadza na vikend?....
Prepacte myslela som RP
@majtanka222 Preco by sa mal stať hanbiť? Zase stale dookola to iste. Je to rodičovský PRÍSPEVOK nič viac a nic menej. Nie je to na živobytie rodiny. Cize ludia z neho nemaju zit, maju pracovat a z toho zit.
@evittam no veď to si aj ja myslím ale asi to tak casto nie je keď tu stovky žien čakajú na ten príspevok ako na ihlach

Ba vub sa tiez hlasisom 😂