Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@bohynadiana
Neviem, ze by sa tvorili nejake vynimky. A teraz boli vyplacane este rodicovske prispevky za mesiac december- t.j. po starom. Dostavala to jednou sumou?
@monr preto, lebo ak aj banka ma lehotu pripisat na ucet peniaze, nie je to kazdy mesiac vzdy v rovnaky datum a v rovnaku hodinu a mnohe z nas, aj ked by si priali inak, alebo sa aj snazia mat viac, ako nielen zit iba z rodicovskeho, zial sa musia prisposobit realite a tym sa tesia z toho, ked nabehne.. Tato tema je dobra aj preto, ze mnohe z nas nemaju pristup k bankam cez net, alebo formou sms a ked si precitaju, ze v tom danom okrese uz peniaze nabehli, lebo niektora to sem napise, cize urad prace ich uz zaslal, usetri im to chodit zbytocne do banky, kedze si aj za to pytaju poplatky..
@shania31 Áno, doteraz jej chodila jedna suma, rodičovský a rodinné spolu a dnes jej nabehla len suma vo výške rodinných prídavkov, tak som len chcela vedieť, či ste sa niektorá s týmto nestretli 😕
kazdy mesiac my chodi rodicovsky a pridavky na deti presne 15. pred obedom, ale 15. my prisli iba pridavky a rodicovsky doteraz nikde. je tu este niekdo komu neprisiel?
Kosice slsp dnes o desiatej, matetska 😉
@tanickaskorokubikova to nejako skoro 😕
@tanickaskorokubikova coze? akoze normalne viem mat 12.-13. v mesiaci na ucte ale uz siesteho? 😕
@moniack anooo 😀 tety v Kosiciach zamakali😀
@fopka aj ja zvyknem mat tak 13teho 😉
@tanickaskorokubikova myslim, ze budes v tomto rekorderka 😀
@fopka niee ja to tety na socialke v Ke su rekorderky 😀
@tanickaskorokubikova požicaj ich aj do ZM 😀
no co dievcata? bude do valentina, ci nie? 😉
Dobré ránko žienky tak čo nabehne dnes alebo nie 🙂 čo myslíte? 😀 😀 😀 😀 😀
@zuzanka410 aj ja cakam ako kura na sopel😀
zatiaľ nič, minule mi prišlo až 15.
dufam ze zajtra dorazi bo bude dlhyyyyyy vikend 😅
no uvidíme čo a ako 🙂
Trenčiansky kraj, Tatra banka, rodičovský už prišiel
Z NR Tatra banka má už niekto?
okres Šaľa mate niekto?
petrzka ma uz niekto?
@tanickaskorokubikova aj mne tento mesiac tak skoro prisla PN, to preco?? Skor sa mi minie 🙂
vub senica uz nabehol 🙂
Aj ja chcem :/

Mne to uz nabehlo. Konecne 🙂