Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@beky1813 Teraz to citam. Jj ja som nemala narok na MD lebo som "len" vyse 10rokov odvádzala tomuto štátu nemale dane a odvody a potom som rok bola SZCO (oslobodena od platenia odvodov) a len polroka znovu zamestnana tak som nemala narok na MD. No ale dlho im to nevydržalo...Ako ani to,ze ak si zarobila co i len 20Eur tak ti vzali RP-to platilo našťastie len polroka v r.2010.
A od r.2011 to zjednotili a MD predlzili z tych 28tyzdnov na 34. Pre osamele na 37 a pri dvojičkách na 43.
Cize tak ci tak nikto nedostaval MD 3roky.
Baby tento mesiac kedy cakame KE?
@magarigijaga nie, ešte stále čakáme 🙂
prvy den bude 12 a druhy den 13 tj aj kosice
@marian86 takže Rv zajtra?
@uniquegirl prišiel už rodičovský príspevok? Tak sa volá skupina na facebooku
dobre ranko nahodou Ba neviete kedy?
BB ma vzdy 15eho..aj keby koniec sveta bol..takze pochybujem ze bude dnes..vacsi blud som uz dlho necitala..peniaze budu v piatok 14eho lebo 15 vychadza na sobotu
@alchemilkazltozelena presne aj ja vravim. Budu v piatok si myslim
@mirkomoj vďaka, ale neprišla ani materská :D
Ba najskor v piatok, skor nebudu
Slsp za prišli
Slsp okres Žilina nabehol rodičak
Prima banka SE RP nabehol 🙂
Pn náhodou niekomu ?
Slsp ZM nabehol
Rodicovsky Trencin na ucte
slsp ZA pridavky prisli, materska este nie
@micayla997 PN zalezi od toho kedy si doručila potrebné doklady zamestnavatelovi a ten na SP. Maju dva termíny pre vyplacanie PN
@evittam hneď 3.9 🙂 a som volala na socialku včera (zamestnávateľ ma na všetko čas) si overiť či teda včas poslali sa papiere a že áno.
@micayla997 Tak by ti mali peniaze prísť v prvom termíne
@sima2111 aka banka?

@beky1813 Neviem o tom ale nehadam sa. A o kolko-pre zaujimavost?