Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@beky1813 Teraz to citam. Jj ja som nemala narok na MD lebo som "len" vyse 10rokov odvádzala tomuto štátu nemale dane a odvody a potom som rok bola SZCO (oslobodena od platenia odvodov) a len polroka znovu zamestnana tak som nemala narok na MD. No ale dlho im to nevydržalo...Ako ani to,ze ak si zarobila co i len 20Eur tak ti vzali RP-to platilo našťastie len polroka v r.2010.
A od r.2011 to zjednotili a MD predlzili z tych 28tyzdnov na 34. Pre osamele na 37 a pri dvojičkách na 43.
Cize tak ci tak nikto nedostaval MD 3roky.
BB ma vzdy 15eho..aj keby koniec sveta bol..takze pochybujem ze bude dnes..vacsi blud som uz dlho necitala..peniaze budu v piatok 14eho lebo 15 vychadza na sobotu
@micayla997 PN zalezi od toho kedy si doručila potrebné doklady zamestnavatelovi a ten na SP. Maju dva termíny pre vyplacanie PN
@evittam hneď 3.9 🙂 a som volala na socialku včera (zamestnávateľ ma na všetko čas) si overiť či teda včas poslali sa papiere a že áno.

@beky1813 Neviem o tom ale nehadam sa. A o kolko-pre zaujimavost?