Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@sashenocka007 neviem vôbec. Povedala mi že budete to mat vyplatené 14.9. Mne tiež všetko naraz
SlSp BA materská na účte
Skalica senica ma niekto matersku?
@bibyke pozeram ze ste pisali z RS ze este nemate rodicak.Prisiel Vam uz?Lebo mne stale nie
@vanesia899 ano prisiel,uz v piatok
Dobrý deň chcem sa spýtať kedy chodí PN na účet poprípade na šek
Ahojte mamičky, prišla Vám už materská? - nie rodičovský príspevok. Vždy som ho mala najneskôr 15- teho a doteraz mi neprišla. Ďakujem pekne ☺
@miruska2612 no mne uz prisiel 14tteho niekde je problem asi uz je aj minuty😂
@miruska2612 oprava uz 13teho
@miruska2612 ahoj..mne 1x teraz dosla uz piatok...
@miruska2612 ani mne neprišla este materska.Bola som na soc.musela som dať prefoteny rodny list malého, a ze mi nabehne po 20.dni
@miruska2612 kaja2008 ma pravdu do 3 mesiacov musis socialnej poistovni predlozit rodny list dietata inac ti matersku zastavia to moze byt dovod preco neprisla
Ja som rodný list dala hneď, ako som ho mala, ale ďakujem vám babenky za ochotu. Dnes som volala na pobočku a tento mesiac ma zaradili na iný vyplatny termín, že do konca mesiaca ich budem mať, obyčajne mi materská chodí okolo 13- teho, teraz je to prvý krát, čo sa to stalo.
@miruska2612 wow dobre vediet ze aj take sa moze stat😑nevedela som o tom
Ani ja este nemam matersku...
@svetluska2015 myslite ze,dnas pride?
Dufam...
@svetluska2015 to aj ja dajte vediet 😊
Ok len mam vub tak ak pride tak okolo 12
@svetluska2015 ja tiež ešte nemam...tento týžden pride...ale kedy netušim
Od 1.9. netreba rodny list..
Myslíte že bude rodicak ešte tento piatok? Či až v pondelok?
Žienky neviete ako to je? Budúci mesiac mi končí 23.11.materská. Dostanem len materskú za 23 dní alebo aj rodičovský už? Treba ísť aj na sociálnu poisťovňu alebo aj na úrad práce soc. vecí a rodiny kvôli rodičovskému? Ak hej tak až po 23.11. alebo skôr? A čo tam treba zaniesť? Ďakujem vopred za odpoveď

@nikcabb ved to....