Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
VUB BA2 nabehol 🙂
@orieska325 no ani ja som nevedela este ze mam obetavu mamu a pozicala mi inak by som zrala chleba cely mesiac
VUB Prešov nabehol o 13.45h 🙂
@orieska325
Treba si sledovat co a ako- kedze matersku a rodicovsky príspevok vyplacaju 2 rozdielne institucie. .....
@michellka85
160 uz len? A to uz preco?
Ani Senec TB NEMA☹
VUB Zilina nabehol dnes okolo 14hod
Baby matersku Ba tatra banka prisla pls? Mne este nie
je tu niekto z NMnV? Nabehol Vam rodicak?
otpbanka Nitra, rodičák nabehol včera doobeda
@shania31 lebo som uz bola v minuse a este som aj konikovala- nakupovala na bazari 😝
@michellka85
Jaaaj, ja ze ti kratili pre nieco 😀
Baby skoncila mi materska a potrebujem podat ziadost o rodicovsky,kde sa podava ziadost?aky je postup?dakujem velmi pekne.
@orieska325 s potvrdením zo Sociálnej poisťovne o poberaní materskej dávky ,rodným listom dieťaťa a svojím OP ideš na UPSVaR podľa miesta trvalého bydliska na odd.štátne sociálne dávky (na úrade sa zorientuješ) ,od tety úradníčky si opýtaš Žiadosť o RP (alebo si ju vytlač z netu),vypíšeš,podpíšeš,odovzdáš tete úrádníčke 🙂
Kocky este stale nemam matersku som z ba petrzalka a tatra banka. Dajte vediet pls dakujem
Muz volal pred chvilou na UPSVaR v Kosiciach a herecky posielaju len dnes 😀 Davaju si teda nacas 😀
@orieska325
Este doplnim, ze ti to moze vybavit aj manzel- ja som so vsetkym - samozrejme uz vypisana ziadost a mnou podpisana poslala manzela na UPSVaR.....
@degesovina a vam uz nabehlaa mne este nee
@shania31 mne chodili vždy rovnako... Len keď 15.teho vyšlo na víkend, niekedy prišli v piatok, niekedy v pondelok... Suseda kamoška má tiež tatru a materskú/rodicak máva niekedy na účte o deň skôr, ako ja ...niekedy som zase ja mala peniaze skôr... A to mame rovnaku adresu, rovnaku banku, dokonca priezvisko začínajúce rovnakým písmenom... Medzi deťmi máme rozdiel len pár dní...
@asemilka
Porovnat sa to da najlepsie na mesiaci- ked Vam koncila materska a zacinal byt vyplacany rodicak.
Vacsina mesiacov nie je vyplacana naraz-tety v SP to vyplacaju zvacsa skor, UPVSaR si davaju nacas.
Priklad matersku som mala vzdy na ucte okolo 13-teho, najneskor 14-teho, Rodicak zvacsa 16-teho na ucte, teraz vynimocne sa poponahlali tety a uz 14.
Caute baby,je tu niekto komu este nenabeholRP?dnes je uz 18..a stale nic.Obvykle mi RP nabehne 17 v mesiaci.Dna 14.03.2014 mi konci RD,je mozne ,ze to ma s tym nieco spolocne?ved pokial viem RP vyplacaju o mesiac pozadu....dakujem
Najlepsie maminky z tvojho okresu napisu. Ano, RP sa vyplaca mesiac pozadu.

@michaelapsotova dakujem pekne.