icon

Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?

traktor
13. júl 2012

...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉

stankakovac86
4. apr 2019

@beky1813 na poste dávajú od 15teho. Takže účty budú mať určite skôr

1cita
Autor odpoveď zmazal
malibu21
5. apr 2019

Bola som meniť c.uctu a pani mi povedala ze maju buducu stredu uzavierku a že peniaze budu až 15.4 a som vždy v prvej ,,várke´´

evittam
5. apr 2019

@1cita Ešteže mas ten FB a kazdy tam vie všetko

1cita
6. apr 2019

@evittam ty keby si nekomentovala .......

beky1813
6. apr 2019

@1cita ved uvidis, nemusus tu kazdy mesiac stresovat

evittam
6. apr 2019

@1cita Ved sa pytaj na FB ked to všetci tvrdia.... A ja diskutujem vo verejnej diskusii. Ak s tym mas problém roluj.

1cita
6. apr 2019

@evittam ty maš problem nie ja ..........😅

evittam
6. apr 2019

@1cita 😂😂😂😂 ja nemám ziadny. Našťastie....ty tu mesiac co mesiac nahanas "upoteny" rodicak nie ja.

1cita
6. apr 2019

@evittam samozrejme......žena ako ty ma neurazi a komplexi si vieš kde daj ,,,,,nek ta daju uz konecne preč lebo tato stranka je otom o rodičovskom a nie aby sme čitali tvoje koplexne nazory

laska201
6. apr 2019

@evittam prosim ta chcem sa ta spytat uz mi konecne poslu posledny rp a plati stat aj socialku a zdravotku za ten cely mesiac marec?Mala mala 1.3. 3 rocky a v tom marci som nemala 3 tyzdne pracu ani na urade som nebola.Dakujem moc za odpoved.

evittam
6. apr 2019

@1cita Ale ja nemam žiadne komplexy. A ani som ta nikde neurazila. Jedina co tu stále "kope nozkami" a riesi uz 1. kedy dostane tých par Eur od štátu si tu ty a tebe podobne. 😂😂😂
A moje nielen nazory a dokonca odborné a k veci tu uz pomohli mnohym ženám, ktoré su mi viac nez vdacne cize ta sklamem ale skor pojdes ty ako ja.😂😂😂

evittam
6. apr 2019
1cita
6. apr 2019

@evittam 😲samozrejme pokop si este nozickami😀😀😀😀😀

evittam
6. apr 2019

@1cita A chod riešiť ty svoje "koplexne názory" na FB medzi svoje kamosky, ktoré presne vedia ze budes mat RP na účte 12.

laska201
6. apr 2019

@evittam dakujem velmi pekne.

evittam
6. apr 2019

@laska201 Za malo 😉

evittam
Odpoveď bola odstránená
1cita
Odpoveď bola odstránená
1cita
6. apr 2019

@evittam a už nepíš zameraj sa inde

evittam
Odpoveď bola odstránená
1cita
6. apr 2019

@evittam už daj pokoj venuj sa inde a nepiš mi už a na zaplakanie si ty zbohom pani užasna

evittam
6. apr 2019

@1cita Aj ty mna ...🤣🤣🤣🤣🤣 Hlavne ty sa ries inde a moj e rozhodnutia nechaj na mna. Tvoje nepotrebujem.

evittam
Autor odpoveď zmazal
etna112
Odpoveď bola odstránená
1cita
6. apr 2019

😨😅😅😅😅😅

etna112
6. apr 2019

@evittam to bolo tebe...

evittam
6. apr 2019

@etna112 ??? Ja sa vyjadrujem k veci. Co za pizdu si ty mi je naozaj úprimne jedno. Ale urcite tu máš kamošku.

jenny257
6. apr 2019

@etna112 ale ma pravdu . Na vychode je asi iny svet , kde rodicak chodi stale inak :D mesiac co mesiac sa pyta ako keby sa to stale menilo alebo co .

laska201
6. apr 2019

Ja tiez viem pochopit mamicky samozivitelky na rp ze to musi byt pre ne tazke a zalezi im na kazdom dni.Ale aj tie vedia kedy chodi rp a nepytaju sa tu kazducky mesiac uz od 1.veho.a navyse vzdy to baby napisu upozornenie pride hadam kazdej staci citat..