Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
vub este nic ☹
po 19 chodi iba zenam co maju peniaze z posty...inak ked to ide na ucty je to vadcsinou 14-15
ja poznam zeny co im prislo aj 22eho na ucet
mne sa to zatial nestalo ale stalo sa mi uz raz ze mi nabehol 18teho, nechapem vobec podla coho to posielaju ☹
@marikaema
@marikaema 13teho príde tej, ktorá má na účet výplatu a 20teho tej, ktorá to má v banke... ak majú obe v banke. nie je možné, aby tam bol rozdiel 7 dní... neexistuje... max. 2 -3 dni, nakoľko po novom to robia tak, že každý okres môže mať vlastný termín uzávierky ... ale VŽDY je to termín cca 10. - 12. v mesiaci.... neskôr nie 😉
a samozrejme - občas do toho vlezie víkend a tak sa to môže pretiahnúť takto... ale myslím, že žiaden okres nemá uzávierku napr. až 15teho... to je príliš neskoro.... to určite nie
@pipinulkaa no vidis ale pani tuto pisala ze vsade posielaju rovnako,tak nechapem
a tiež aj od banky závisí... ja mám TB a väčšinou mám RP medzi prvými... niektoré banky si "dávajú" načas
@marikaema no aj mne tak okolo 14-15teho? obvykle. ale stalo sa mi ze aj skor niekedy, niekedy neskor. ako kedy. preto by ma zaujimalo podla coho to posielaju 😀
je to kvantum okolností... ALE paradoxne tie tety na úradoch za to fakt nemôžu!!! oni len dodržiavajú pre nich predpísaný termín uzávierok 😉
@pipinulkaa ako vravím - podľa termínov uzávierok... prečítaj si moje príspevky... snáď ti to aspoň trošku pomôže zorientovať sa v tom
ani boh sa v tom nevyzna 🙂
@dejnas .-) mne je to jedno v podstate 😀 ale zajtra dufam pride 🙂
opravuejm príspevok z 14,51
***13teho príde tej, ktorá má na účet výplatu a 20teho tej, ktorá to má v banke... ****
malo byť: 20teho tej,ktorá to má na pošte 😉
veď hej,každá z nás približne vie, kedy RP zvykne chodiť....
ja len na margo toho - že fakt - tie úradníčky sú posledné, na koho by ste mali v tomto prípade nadávať.... oni si skutočne nemôžu dovoliť nerešpektovať daný termín uzávierky.... tam ide doslova o minúty... ... napr. 8,57 ráno - streees , lebo o 3 minúty sa spúšťa uzávierka...
nie je to tak, že si sadne ku compu a keď má náladičku, tak oklikne a pošle platby, po tom,ako dopije kávičku a spapá zákusok 😀
Ale mohla by byť dneska veru
ja uz mam dnes
ahojte maminky....
no ja viem tak ze 10-12 su uzavierky, za 1 den to mate v banke, ale samotna banka vam to moze podrzat aby mali profit z toho aj 3 dni...ja som cakala na kocikove ja debko v decembri, bola som sa aj pytat tych tiet co je vo veci, a oni ze uz 11 posielali, tak som sla do banky ze co sa deje (podotykam ze to bolo 17teho), a ked som bola v banke tak az potom mi nabehli.....takze asi tak
Kiezby so mala pravdu,vsak uvidime po 4ej🙂
mne prisiel o 14.00 hod. mam VUB

@dejnas to je v poriadku to sme teda uz pochopili len nechapeme potom preco jednej pride 13eho,druhej az 20eho?