Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@mius86 no ja este 5dni, chodi mi vzdy 15-teho 😉
@solinkarka Aj ja cakam. Dufam, ze v pondelok pride. Vzdy mi chodi 13-teho len kedze 13-teho teraz spada na nedelu tak neviem. Dufam, ze z uradu budu posielat zajtra.
mne nabehne na účet 15teho, takže ešte si počkáme 😀
len tak naaahodou,dnes nepride ze 😀.....?asi by sme chceli moc.... 🙂
asi až v pondelok nabehnú 😒
jaaaj kocky to bude super ak pridu v pondelok co silno pochybujem....mne chodi 14eho len vtedy ak je to piatok...cize urcite mi pride az v utorok🙂
:-O VuBčkarky máte niektorá už ?? 😲
@oktobermimi mne uz nabehli na ucet..okolo 11 hod.
@oktobermimi nezalezi na banke ale na okrese v ktorom byvas
@janka9898 ahá taj to sem nevedela
Slsp su tam😉
@oktobermimi
no a okrem okresu je este dobre vediet, ci maminka berie rodicak alebo matersku (nie vzdy je to u kazdej z profilu jasne)- kedze to vyplacaju 2 rozdielne institucie
Chodi niektorej z vad rodicovsky aj postovou poukazkou?mne chodi vzdy okolo 18-19 v mesiaci,ale teraz to pada na piatok-sviatok a na sobotu.neviete kedy bude teraz rodicovsky?dakujem.
@iwkac ja som mala prispevok takym listkom tiez na postu vtedy ako rodicak babam chodil a vzdy to je tak ze im to na postu pride najskor 17-18 a podla abecedy maju na to 3dni na roznasku(take ma pravidlo posta zauzivane) ale ked sme nutne potebovali peniazky tak som si zavolala este hned rano na postu ci by sa nedalo aby mi postarka listok doniesla a vzdy boli ochotny len teraz uz to mam na ucet rodicak aj prispevok iny a to je skor ako postou
ale isto budes mat az po velkej noci:-/
skus si rano 17neho bud zajst alebo zavolat na postu ci uz maju a ci by ti nedali skor
No mne povedala na poste ze az po velkej noci....
tak co zienky nabehne dnes alebo nie 😒
@zuzanka410 .. no veru, mohol by dnes :D 🙂
Zajtra nabehne lebo posielaju ho az dnes
hm,takze nic moc.....
myslite ze dojde uz dnes? ja cakam ze az zajtra

@solinkarka JAAAAAAAAAAAAA.-D