Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Teraz mi prisla sms, nabehol. Tatra banka Povazska Bystrica
otpbanka Nitra rodičák zatiaľ ešte nenabehol, možno poobede nabehne, uvidíme, necháme sa prekvapiť 🙂
no ja si myslim baby ze bude dnes.. kvoli sviatkom.. ale tak uvidime no.. ja mam VUB
ba 5 ma uz niektora?
no tak dnes uz nepride ☹ 😠 😠
okres PN Poštova banka už nabehol🙂
prisiel este niekomu rodicovsky??
nie dnes rodičovský nebol - ani ja som nemala
@barbara088
mne nie :( cakala som ze dojde
Kosice nic ☹
ani mne....tak dufamm ze dojde zajtra🙂)
Nitra tiež nič ☹
PO-SLSP nic,...☹
tak ja som zvedva, ci zajtra bude... cakala som dnes a nic 😒
mne prišiel dnes, na moje prekvapenie 🙂 bo inak mi vždy chodí až 16steho..., mám VUB, okr. PN
akoze dnes by uz mohol prist moj ucet je uz na bode mrazu 😅
@solinkarka draha dnes isto pride uvidis 11hodin odbije a pride (teda pevne dufam:_D)
lebo mi uz ucty cakaju .-D
@janka9898 no ved aj moje a treba nam este pokupit nejake veci ny byt nech sa mozme cim skor stahovat 🙂
@solinkarka idete sa stahovat? joj kde v ziline budete? musime dakedy hodit kafe😀
@janka9898 ano kupili sme si byt na Solinkach 😉
Mne prišiel už v piatok.. mám Unicredit -Bn
@solinkarka super sak niekedy sa dohodneme ale uz nebudeme tu pisat bo je to "mimo" temy.-DD
ZUNO BA nic
no tak skoro rano je podla mna zbytocne vyckavat na smsku...alebo sleovat IB....raz len raz sa mi stalo ze peniaze prisli tak skoro rano stale chodia od pol jedenastej do pol jednej poobede

@babls5 Ja som z okresu Povazska Bystrica, Trenciansky kraj. Neviem ako to posielaju, no zrejme nie vsetky kraje (mesta) rovnako.