Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
SLSP TN prisiel Vam uz rodicovsky
otpbanka Nitra, rodičák nabehol dnes 🙂
Bratislava - Vrakuňa - VUB banka, teraz nabehol 🙂
šala je otp 🙂
Šurany vub stale nic :( uz dnes to asi ani nepride...hmmm
vub cadca uz okolo 14tej na ucte ale sms mi prisla az teraz
@janka9898 tebe vzdy chodi o cosi skorsie alebo naopak?? ja som kukala aj IB a nic 😀
@solinkarka ako pozeram tak nam chodi v jeden den aj stebou aj s janka9898, jej uz prisli tak hadam aj nam pride🙂
@marikaema no veru mohli by,,,vsak mi vsetky kinder vajica z tesca vypredaju 😀
Ani nam este neprislo ale uz mam dojem ze to dnes nebude
@solinkarka maju v akcii kinder vajcia?
Ani mne este nedosiel.
@pipinulkaa jo po 0,49e 😉
@solinkarka no to si pis🙂) uz akciove nebudu🙂 ale uz je dost hodin, nechapem toto....ale to ich musi drzat potom vubcka, lebo ked aj poslali z upsvar tak vcera a dnes musia prist vselijako
@marikaema
@solinkarka mne minule prisli skoro az o osmej vecer , hlavne ze poplatky stiahnu nacas...
@solinkarka v letaku som nevidela zato sa pytal
slsp dnes nabehla..poplatila som vsetky ucty..a uz je aj pomaly fuc.. 😉
Baby myslite ze ta vub este dnes nabehne???:
@pipinulkaa no ja uz fakt neviem, som cakala ze pride...uz sme normalne zufale🙂))
uz mam csob.
VUB Ba2 stále nič :/
@marikaema my mame uz auto vybrate z garaza nachystany sme do tesca 🙂
@pipinulkaa no ja idem pesi, mam to asi 200 m🙂 ale pravdepodobne tam dorazim az zajtra🙂)
@marikaema tak my to mame v okresnom meste taze 12kilakov keby som sla peso tak snad by aj materska dosla kym by som dosla :D tak nahame auto tam do dakej 6 a ked nedojde ta dufam daju aspon rano zajtra
Ani ja nič VUB 🙂

@pipinulkaa Vub je vzdy najpomalsia...vzdy meme posledne....pokial som mala postovu banku, tak max do 11ej kazdy mesiac som mala aj 14eho a teraz mi chodi 15 eho poobede, skoro vecer. Alebo ktovie aj kedy posielali tetusky z upsvar...ja som zo Šurian