Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@ondrejkoslavka akurát pozerám , že mi nabehol 😏😂
@charlottevalca lebo boli vianoce... pred vianocami je vzdy skor.. kazdy rok v decembri
@alchemilkazltozelena beriem ale vzdy som bola v2 varke a uz nabehli niekomu aj kto je v 3 tak nechapem
@alchemilkazltozelena ja dostávam napríklad vždy najneskôr 14teho iba ak vychádza 14teho na nedeľu tak mám 15 ale už sa mi veľa krát stalo že keď 14 bolo v sobotu tak som mala 13teho na úcte . Ale tak systém s môže zmeniť hoci kedy .🤷♀️
@lilielizabeth20 ale ty si BB?
@charlottevalca ale neboj jasne ze dostaneme zajtra
@alchemilkazltozelena dufam
@alchemilkazltozelena nie ja som z Lv ale dostali aj z východu aj zo stredného Slovenska aj zo západného akoby vynechávali len nejaké časti alebo len systém je spomalený
@alchemilkazltozelena a všimla som si pár krát že aj BB zvykli dostavať 14 tak sa čudujem že niektore casti čo dostavali až po nás už majú a my stále nič
Ja som dostala už včera ČSOB a meno na B😂
Piestany slsp dnes prisiel rodicak ale až okolo obeda
@alchemilkazltozelena som z toho riadne sklamana
@charlottevalca moja.. a ja mam co povedat? Mne ani pandemicky ocr nepatril lebo maly sa narodil par dni pred tym datumom ako to schvalili.. viem ze je to mimo temy ale rozdychavam to dodnes... to sklamanie a smolu a pritom pandemia sa nas dotkla rovnako a nepatrilo mi nic
@charlottevalca pandemicky RP tam malo byt
@alchemilkazltozelena to ma mrzi velmi
@alchemilkazltozelena aky to je pandemicky rodicak?
@alchemilkazltozelena ved ale ked sa ti narodil maly, mas matersku a uz nie je narok na RP... 🙄
Košice, materská aj prídavky na účte
SNV, pridavky, SLSP
Rodičák Myjava, VÚB na účte
@alchemilkazltozelena Pisem o tom, ze si pisala, ze maly sa narodil par dni predtym, ako schvalili pandemicku OCR. Ale moja chyba, precitala som rodicak miesto OCR. Ale aj tak tomu nerozumiem, kedze ci pandemicky rodicak, ci pandemicka OCR bola schvalena v roku 2020.
@alchemilkazltozelena aha, tak predsa som to len dobre precitala povodne, lebo hned tvoj dalsi koment je, ze to mal byt rodicak.
Lm RD na účte
@alchemilkazltozelena no tak pytam sa..ja som dostavala rodicak do juna 2020 a potom matersku.Tak sa pytam ci ten rodicak bol v niecom iny.OCR pocas pandemie,to mi je jasne.
@alchemilkazltozelena nabeho vam ten rp ci nie? mne nie
@charlottevalca nie
@majuska77 pandemicky rp zacali vyplacat v marci 2020 zenam, ktorym vtedy koncil, kedze ich deti dovrsili 3 roky.. moj dovrsil vo februari tak nam nedali nic.. a vsetkym ostatnym zenam ktorym dieta malo napr v aprili 2020 tri roky, alebo v maji, atd vyplacaju dodnes tento rp
@charlottevalca ja uz rp ani nemam, len pridavky..
@alchemilkazltozelena ja som akoze zvedava ci zajtra nabehne
@charlottevalca a preco by nemal.. ani raz sa nestalo, zeby neprisli peniaze

@lilielizabeth20 🙈