Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Mam vub a stale nic ,mavam ju vzdy 14-15teho.
ja mam tiez vub a nic a kocka co mi pisala je tiez z Nz a uz ma a ma vub
ja mám tiež VUB a nemám 🙄
@janka9898 no neviem ako sa mi to mohlo stat, ale rodicak mi nabehol uz vcera a ja som nic nevyberala dnes a uz je aj fuc....nechapala som, inak uz je to v pociatocnom stadiu riesenia, no najblizsie az o mesiac budu, ja neviem co dam pod malu zatial...??mam 25plienok...??
VUB, BA2 práve pípla SMS
@mamina2388 tak to ti musi vratiti banka ak nemas ziadny vyber musi mat chybu banka to vyriesia neboj
Žienky, už Vám nabehli rodičovské príspevky a rodinné? Ja mám VUB, dnes som volala na ÚP a pani mi povedala, že to odosielali v Galante ešte v piatok, ale stááááále nič, pozerám jak trúba na internet banking ☹
@mamina2388 neboj to ti banka vrati ked si ty nevyberala 😉
@mamina2388 nemas spolocny ucet s partnerom, nema on nahodou exekuciu? sla by som hned do banky a riesila to ...
@bibinka379 detto a dnes je 15. a ništ, 15. som dostala len raz minulý rok v októbri a už kopa hodín...
super tak budem naďalej klávesy šúchať na bankingu, snáď niečo vyšúcham
ja som uz vzdala suchanie 😀
Pochybujem ze dnes este pride 😖
Už sme pre dnes asi dobačovali, už je po 18 a nič 😒
Ja mám VUB a nič. Zasa si dávajú načas. Vyzerá to, že až zajtra. Ani prídavky nedošli.
@zuzanka410 nic..snad zajtra
no dnes uz asi nic z toho....hadam zajtra
no jo...zajtra VUB-ckarky su tu dame opät zraz 😀
@solinkarka jasneee dame a uz s kinder vajickami🙂))
@marikaema no uz len aby ich bolo za co kupit 😅
mne pipla sms o pol vraj o 18,09 mi nabehol , hlavna vec ze na ib nic nebolo..
ja som z BB mám slsp a nič, a čakám ako kuriatko na soplík 🙂 minulý mesiac mi už 14.3 nabehlo materské a teraz nič, myslíte že do štvrtku nabehne? do sviatkov? ☹ ☹ ☹
ke slsp dnes 😉 🙂 🙂 🙂
Nabehlo niekomu aj pnka po? Slsp

@solinkarka tak to je ako mozne ak ma vub aj tato mamicka
@veronicka1901 ktora podla fotoblogu je tiez zo ziliny tak by si mala mat aj ty to inak nejde inak nechapem teda mne sa este nestalo ze by som do 15teho nedostala alae viem ze raz mi prisiel o 18tej takze este mozno stihnes aj tie vajcia kupit