Najvyššia materská
Dobry večer prajem.. vedeli by ste mi prosim vas povedať, ake vysoke odvody treba mesačne zaplatiť pre tu navyššiu matersku ? Myslim tych poslednych cca 90 dni
@00kvetinka00 nie, to bolo odporúčanie, nič viac. Písať absolútne opačne mäkké a tvrdé i/y, fuuuha, no dobre. Potom ti, čo sú v mojom okolí sú asi zdraví všetci, keď druhák s dys zvládne napísať správne. 🤣🤣🤣🤣Ale lepšie ako napísať, že to si tlf prepísal, to uznávam 👍
@tayla kks,Mihál keď bol pri moci tak robil všetko preto,aby sa neodrbaval systém a teraz sa tvári ako spasiteľ sveta a rodín 😅🙈 hlavne,že vyhlasuje,že muž na materskej môže pracovať koľko chcem... Je to asi tak legálne ako si upravovať daňové priznanie,aby si neplatila daň, čiže do tej miery, kým to nie je do očí bijúce a neprídu ti na to

@lilinka88 niektoré to tu proste nechapu, ze to nie len ze si chcem "na chvilku" pomoct... ked raz ma podla odvodov narok na 400€, tak nech nema veľké oči a nechce mať 1.600€. Ked na to neodviedla potrebne odvody. A potom sa divíme ze chcú zvyšovať dane a odvody... no presne kvoli takejto "chvíľkovej" pomoci. Lebo je sakramentsky rozdiel ci niekomu ma SP vyplatiť cca.3.200€ alebo 12.800€!!!! Ja osobne by som takýmto "prilepsovackam" dala vrátenie celej ciastky materskeho plus zamestnávateľovi paragraf na pokus o podvod.
Ono podobne je to aj k mm na materskej, vsak preco si "nepomoct". Si myslia ze materska je prilepsenie k ich platu... no comment.