Nárok na maródku ihneď po ukončení materskej
Baby mám takúto situáciu. 14.01. mi končila MD, no ochorela som a tak som 16.01. teda den po ukončení šla na PN. Môj pracovný pomer v práci trvá aj naďalej. Bude mi táto PN vyplatená? Resp. mám na ňu nárok? Žiadosť o rodičovský príspevok som ešte nepodala.
A ty si po materskej dovolenke nastupila naspat do prace? Lebo narok na platbu za PN alebo OCR vznika, len ked pracujes, cize nie pocas rodicovskej dovolenky.
Podla mna nie. Ved nemate ani jedna nemocenske poistenie, ktore by bezalo. Teda aspon ste to nenapisali..
@nelinka2009 Ano, pokial PP trva tak do 7dni od skončenia MD.
Jasne ze mas narok po MD na PN. Ved mozes aj pocas MD otehotniet a ist na rizikove - PN a potom mas aj dalsiu MD
@evittam Dakujem. Ano moj PP trval aj pocas MD a trva nadalej. Prvy den po ukenceni MD mi dal zamestnavatel nastup na RD. Na pn som nastupila na druhy den, takze v lehote. Veru vselico na mna skusali v SP, aby sa vyhli plateniu od prveho dna. A veru jemne povedane snazili sa ma uviest do omylu......Dufam ze uz nic dalej vymyslat nebudu!
@evittam a ak sa mi stal úraz na konci materskej mam nárok na PN po jej skončení?

To by ma aujinalo ci pocas rodicovskej mozem byt pn ked som chora?? Aj so starsim dieratom mozem cerpat ocr??