Nárok na tehotenský príspevok a nemocenské poistenie?
Je pravda, že ak budem mať 270 dní nemocenského poistenia až v 15 týždni tehotenstva, tak nebudem mať naň nárok?
Samozrejme, že je to pravda. Podmienkou na tehotenský príspevok je splniť 270 dní k 13tt. Ak to nespĺňaš, nemáš na neho nárok.
@melanta ďakujem, tak ma od toho delí pár dní 😂
@melanta ďakujem, tak ma od toho delí pár dní 😂
@anonym_autor ja ta moc nelutujem, lebo kalkulacie ozaj nemusia vyjst. Nie je lepsie sa normalne zamestnat? A necakat na PN ci Tehotenske?
Samozrejme, že je to pravda. Podmienkou na tehotenský príspevok je splniť 270 dní k 13tt. Ak to nespĺňaš, nemáš na neho nárok.
@melanta a keby mala tých 270 dní až v 15stom týždni, tak jej to nebudú môcť od 15 týždňa vyplácať? S tým že jej nevyplatia spätne od toho 13 týždňa keďže nespĺňala vtedy podmienku 270 dni NP
@melanta a keby mala tých 270 dní až v 15stom týždni, tak jej to nebudú môcť od 15 týždňa vyplácať? S tým že jej nevyplatia spätne od toho 13 týždňa keďže nespĺňala vtedy podmienku 270 dni NP
@anonym_3eaa71 nie, spätna jej nič nevyplatia...kedže nesplnila podmienku 270 dni NP k 13 tyždňu.