Nástup na materskú a objednanie sa na kontrolu
Ahojte baby, chcem sa vás spýtať.. 6.8.2013 mám ísť na materskú, dneska som bola u doktora a kázal mi objednať sa o mesiac -cez internet lebo tam má inú sestričku a tá nevie tam objednávať(mne vtedy nedošlo že vlastne to už bude v auguste) a kedže to výchádza na 10.8. tak sa chcem spýtať či nebudem potrebovať tie papiere čo mi on vypíše už skôr (kôli práci, aby som to mohla dať šéfke). Neviem teraz na kedy sa mám objednať aby to nepýtali v robote už skôr odomňa :( Ďakujem zatiaľ
@anicka246 pravdepodobne sa tvoj lekar zmylil, asi ma vela pacientiek a ma v tom zmatok. na tvojom mieste by som zavolala lekarovi ze potrebujes vypisane tlacivo na matersku, nech ti to vypise a zastavis sa po to ked budes mat cestu okolo neho. alebo pripadne sa objednaj nie o mesiac ale o tri tyzdne proste aby si to stihla do toho 6.8.
No nepomýlil sa od začiatku ako som otehotnela tak mi vypočítal predpokladaný termín pôrodu a nástup na materskú.. povedal mi že zhruba o mesiac ale tak asi sa o tie 3 týždne cca predsa len objednám.. zajtra mu teda zavolám že ako to je, ale ďakujem

@anicka246
Hm,a kto ti povedal,ze mas ist na matersku 6.8.?Trochu
sa v tom stracam...A preco ta objednal az o mesiac?Ved
v tvojom tyzdni sa chodi na poradnu min.kazde 3 tyzdne.
A ked si teraz 31tt.,tak o 3tyzdne budes akurat 34tt.Vtedy
zvycajne vypisuju uz na MD.Stale vsak nerozumiem ako
si prisla k tomu datumu 6.8.?Mne napr.vysiel zaciatok
toho 34.eho tyzdna na stredu,ale kedze poradne robi
moja gyn len utorky,tak na MD ma vypisala ten nasledujuci
utorok s tym,ze nastup na MD mi dala o tyzden potom.