icon

Nástup otca na materskú

Včera o 16:00

Ahojte, ak muz nastupuje so starsim synom na matersku od februara, treba odniest papier na socialku uz tento tyzden? Alebo az vo februari?

anonym_6baf58
Včera o 16:04

Aky papier? Ziadost vam uz schvalili?

autor
Včera o 16:06
@anonym_6baf58

Aky papier? Ziadost vam uz schvalili?

@anonym_6baf58 myslela som ziadost. V praci to ma potvrdene, treba to odniest na sp. Moze uz teraz alebo az vo februari,

anonym_6baf58
Včera o 16:08

Ale najskor mu to musi poistovna schvalit, je jedno ze v praci potvrdili. Soc poistovna ma na to tusim 60 dni.

autor
Včera o 16:10
@anonym_6baf58

Ale najskor mu to musi poistovna schvalit, je jedno ze v praci potvrdili. Soc poistovna ma na to tusim 60 dni.

@anonym_6baf58 a realne sa moze aj stat ze to neschvalia? Planuje ist od zaciatku februara do konca marca. Syn bude mat 3 v juni

lenkakoc444
Včera o 16:11
@anonym_autor

@anonym_6baf58 myslela som ziadost. V praci to ma potvrdene, treba to odniest na sp. Moze uz teraz alebo az vo februari,

@anonym_autor ved zober teraz zbytocne cakat. Ono ked ma vsetko naporiadku schvalia rychlo, ale zbytocne to odkladat ked uz ziadost mate. Ak si na RP tak bude treba aj potvrdenie ze si si ho dala odobrat.

anonym_6baf58
Včera o 16:12

Ano realne sa to bezne stavalo ze neschvalili

autor
Včera o 16:13
@anonym_6baf58

Ano realne sa to bezne stavalo ze neschvalili

@anonym_6baf58 a kvoli comu?

anonym_6baf58
Včera o 16:14
@anonym_autor

@anonym_autor je mnoho dovodov...velmi vela

lenkakoc444
Včera o 16:16
@anonym_autor

@anonym_autor vobec nestresuj ak splna podmienky tak schvalia. Neschvaluje sa ked otcovia vymyslaju (stale pracuju, dieta v skolke, prip nie su v OL ak pp uz netrva). Proste ak ma normalnu zmluvu kde odrobil aspon 270 dni tak mu schvalia.

autor
Včera o 16:19
@lenkakoc444

@anonym_autor vobec nestresuj ak splna podmienky tak schvalia. Neschvaluje sa ked otcovia vymyslaju (stale pracuju, dieta v skolke, prip nie su v OL ak pp uz netrva). Proste ak ma normalnu zmluvu kde odrobil aspon 270 dni tak mu schvalia.

@lenkakoc444 aha jasne, chapem, dakujem. Ma to vsetko na poriadku, akurat ja nastupujem s druhym na matersku a on este pred porodom so starsim aby sme mali vykryte strazenie. Planuje ist na 8 tyzdnov, a niekde som citala ze aj toto zvykne byt problem ze je kratsi?

anonym_6baf58
Včera o 16:20

Muz kde pracuje v akej oblasti?

autor
Včera o 16:23
@anonym_6baf58

Muz kde pracuje v akej oblasti?

@anonym_6baf58 v jednej mensej firme, zalezi na tom?

anonym_6baf58
Včera o 16:24

Ano zalezi a ta firma bude mat kontroly zo vsetkych moznych uradov za niekolko rokov

autor
Včera o 16:28
@anonym_6baf58

Ano zalezi a ta firma bude mat kontroly zo vsetkych moznych uradov za niekolko rokov

@anonym_6baf58 kvoli comu? Ze ide tak na kratko? Alebo?

lenkakoc444
Včera o 16:40
@anonym_autor

@anonym_6baf58 v jednej mensej firme, zalezi na tom?

@anonym_autor vobec nezalezi ze ide na kratsie. Ma 28t ak pojde len na 8 lepsie pre firmu aj stat. Nikto to riesit nebude.

anonym_6baf58
Včera o 16:53
@lenkakoc444

@anonym_autor vobec nezalezi ze ide na kratsie. Ma 28t ak pojde len na 8 lepsie pre firmu aj stat. Nikto to riesit nebude.

@lenkakoc444 a ty si to uz riesila ked tak vsetko vies

anonym_e3f464
Včera o 17:05
@anonym_6baf58

@anonym_6baf58 evidentne nie, keď podľa nej nič nie je problém a zbytočne čakať so žiadosťou

lilinka88
Včera o 17:06

Ak chce nastúpiť napr o týždeň, môže už odniesť, i keď teda zamestnávateľ má potvrdiť posledný deň v práci, čo asi má vešteckú guľu, keď vie dopredu, že určite ten deň odpracuje.
Ak chce nastúpiť napr o 2-3-4 týždne, zbytočne bude nosiť už teraz, rozhodnú aj tak najskôr, keď nastane dátum.

anonym_2a85dc
Včera o 17:25
@anonym_6baf58

@anonym_6baf58

Ty co tu trepes a strasis ju? Vobec nezalezi v akej oblasti pracuje ani nebude mat firma kontroly a ani s tym schvalenim nebude problem

autor
Včera o 17:29
@anonym_6baf58

@anonym_e3f464 takze ju moze odniest uz teda tento tyzden? Alebo cakat?
@anonym_6baf58 A teda vies mi poradit? Preco by mala mat firma kontroly?

lenkakoc444
Včera o 19:14
@anonym_6baf58

@anonym_6baf58 ja neviem vsetko a ano riesila. Nevidim zmysel v Tvojich komentaroch. Naco sa snazis autorku postrasit? Nerozumiem tomu. Podmienky su jasne dane a pokial ich otec splna MD mu schvalia a nikto nepojde firmu kontrolovat. To sa robi ked si nejaka buduca mamicka zmysli ze chce max matersku a zamestna sa na 3m s pre nu nezvycajne vysikym prijmom.

lenkakoc444
Včera o 19:16
@anonym_e3f464

@anonym_6baf58 evidentne nie, keď podľa nej nič nie je problém a zbytočne čakať so žiadosťou

@anonym_e3f464 riesili sme to a ziadost sme davali skor. O cca tyzden asi. Mozno ju chytili do ruk az v ten datum, ale tak to uz mne bolo jedno.

anonym_e3f464
Dnes o 04:25
@lenkakoc444

@anonym_e3f464 riesili sme to a ziadost sme davali skor. O cca tyzden asi. Mozno ju chytili do ruk az v ten datum, ale tak to uz mne bolo jedno.

@lenkakoc444 dobre, o týždeň. Ale autorka nepísala kedy chce otec nastúpiť. Zbytočne ju tam bude nosiť mesiac skôr, keď za ten mesiac sa môže čokoľvek nepredvídané stať

anonym_e3f464
Dnes o 04:26
@lenkakoc444

@anonym_6baf58 ja neviem vsetko a ano riesila. Nevidim zmysel v Tvojich komentaroch. Naco sa snazis autorku postrasit? Nerozumiem tomu. Podmienky su jasne dane a pokial ich otec splna MD mu schvalia a nikto nepojde firmu kontrolovat. To sa robi ked si nejaka buduca mamicka zmysli ze chce max matersku a zamestna sa na 3m s pre nu nezvycajne vysikym prijmom.

@lenkakoc444 riešia sa aj muži, presne pre to isté ako si písala ženy. Tiež autorka neuvádza či nie je PP len niekoľko mesiacov, či nie sú nezvyčajné vysoké vymeriavacie základy.

lenkakoc444
Dnes o 05:10
@anonym_e3f464

@lenkakoc444 dobre, o týždeň. Ale autorka nepísala kedy chce otec nastúpiť. Zbytočne ju tam bude nosiť mesiac skôr, keď za ten mesiac sa môže čokoľvek nepredvídané stať

@anonym_e3f464 ved pisala ze od februara

lenkakoc444
Dnes o 05:14
@anonym_e3f464

@lenkakoc444 riešia sa aj muži, presne pre to isté ako si písala ženy. Tiež autorka neuvádza či nie je PP len niekoľko mesiacov, či nie sú nezvyčajné vysoké vymeriavacie základy.

@anonym_e3f464 ale preco hned usudzujeme, ze je spekulant? Ona sa normalne pyta detaily pp neuvadza a Ani nemusi.

anonym_e3f464
Dnes o 05:30
@lenkakoc444

@anonym_e3f464 ved pisala ze od februara

@lenkakoc444 tak od februára môže byť od 1.2., ale aj od 15.2., to je také

anonym_e3f464
Dnes o 05:31
@lenkakoc444

@anonym_e3f464 ale preco hned usudzujeme, ze je spekulant? Ona sa normalne pyta detaily pp neuvadza a Ani nemusi.

@lenkakoc444 veď ja neodsudzujem, nikdy veci nie sú ani čierne, ani biele. Takže ani ty nemôžeš povedať zanes, určite schvália, nebude problém, lebo nevieš ako to majú a ani iní nemôžu povedať neschvália, budú mať kontroly a pod, lebo tiež to nemusí byť vôbec špekulantstvo.