Nevyplatené ošetrovanie člena rodiny. Na koho sa obrátiť?

cloviecka
9. jan 2018

Ahojte, potrebujem poradiť.posledny novembrový týždeň som bola na OCR so synom.doteraz mi však nič neprišlo,ani žiadne rozhodnutie ani peniaze.zda sa mi to už dlho.ako mám prosím postupovať ďalej,na koho konkrétne sa mám obrátiť?

rakywanda
9. jan 2018

volaj svoju sociálnu poisťovňu, záleží od toho kedy si to zaniesla zamestnávateľovi, kedy to on odoslal do SP, boli dovolenky - sviatky...majú nejaké výplatné termíny
mne sa stalo niečo podobné, čakala som skoro dva a pol mesiaca na vyplatenie

natikasim
9. jan 2018

@rakywanda čakala si 2,5 mesiaca?? Aj mne prišlo koncom roka vyrozumenie zo SP o výške VZ tiež som mala očr v novembri všetko bolo načas odovzdané. No očr mi ešte nevyplatili. Ale viem že boli sviatky tak počkám do budúceho týždňa zrejme im to trvá dlhšie. No mesiac im trvalo kým mi poslali vyrozumenie.

beky1813
9. jan 2018

kedy si zaniesla papiere zamestnávateľovi? a kedy ich on odniesol? to je dosť dôležité, keďže v decembri mali skôr uzávierky, ako v iné mesiace.

majusqa77
9. jan 2018

@natikasim na vydanie rozhodnutia maju 60dni. nemocenske chodi okolo 15. ak uz mas rozhodnutie, dostanes teraz aj €

natikasim
9. jan 2018

@majusqa77 Ďakujem za info😉

rakywanda
9. jan 2018

@natikasim u mňa to teda dodržali na chlp - 2,5 mesiaca = 75 dní

bobulko
9. jan 2018

ja som bola na ocr s dcerou zaciatkom novembra. doteraz nemam vyplatenu. zistovala som v praci, tak ma odkazali na infolinku. tam som volala medzi sviatkami, tak zaciatkom decembra to dostali, peniaze nachystali a pri odosielani zistili, ze mam preplatky na socialnom, tak vyplatenie pozastavili a kontaktovali firmu, aby to doriesili 😀 takze teraz cakam, ze mi vyplatia nielen ocr ale aj preplatok. a mila teta na telefone mi povedala, ze maju 60 dni na vyplatenie od dorucenia papierov a urcite to stihnu poriesit 😀 jedine stastie, ze nie som odkazana na tie peniaze.

cloviecka
autor
11. jan 2018

@bobulko
@bobulko dakujem ti za odpoved,skusim este pockat, teda